Ingrediente: 200 gr paste (tip farfalles) 200 gr piept de pui 150 gr de gorgonzola 1 salota (ceapa frantuzeasca) 200 ml smantana lichida 30 ml de vin alb 50 gr...
Ingrediente: paste 5 dl smantana lichida ceapa verde o legatura patrunjel cimbru 150 g gorgonzola 150 g creveti 150 g racusori mici ulei de masline, piper, sare
Ingrediente: 500 g paste scurte (penne) 1 cățel mare de usturoi 175-200 ml smântână 250 g roșii cherry 200 g brânză gorgonzola piper busuioc oregano ulei
Ingrediente: 200 g paste, penne rigatte, tubete 100 g spanac congelat 70 g gorgonzola 100 ml lapte, poate sa intre si mai mult ulei de masline sare, piper
Prima masa a zilei de Paste ramane optiunea fiecaruia daca se vrea a fi una incarcata cu “de toate” sau mai lejera pentru a va putea bucura si de alte delicii culinare pe parcursul pe tot parcursul zilei si celei care urmeaza.
Ingrediente: Ingrediente: 200 g paste, penne rigatte, tubete 100 g spanac congelat 70 g gorgonzola 100 ml lapte, poate sa intre si mai mult ulei de masline...
Ingrediente: o jumatate de pachet de spaghetti 50 g cascaval ras 50 g parmesan bloc 50 g parmezan ras pentru servit 50 g branza iute de oaie 50 g mozzarela 50...
Ingrediente: 2 pere, feliate 200 ml Suc de simple 50 g de crème fraîche 2 linguri ulei de Masline 1 CEAPA mica, Tocata fin 60 g de noix de pécan Nuci, brute...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...