Paste cu pui si gorgonzola

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Pentru o masa simpla si echilibrata, ne place sa pregatim paste cu piept de pui. In loc sa adaugati sos de rosii, adaugati sosul nostru cu gorgonzola! Aceasta branza va parfuma felul de mancare exact cat trebuie :-) Urmati pasii pasii retetei noastre scrise si versiunea video!

Ingrediente

3

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Paste cu pui si gorgonzola - Preparare etapa 1Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se prajeste salota taiata si carnea de pui taiata cubulete.
  • Paste cu pui si gorgonzola - Preparare etapa 2Cand carnea este gatita, adaugati vinul alb si gatiti timp de 2-3 minute. Luati de pe foc.
  • Paste cu pui si gorgonzola - Preparare etapa 3Intr-o cratita puneti smantana, gorgonzola, sare si piper. Se aduce la fierbere si se lasa la foc mic timp de aproximativ 10 minute, amestecand ocazional.
  • Paste cu pui si gorgonzola - Preparare etapa 4Intre timp, fierbeti pastele timp de 10 minute in apa fiarta si sarata.
  • Paste cu pui si gorgonzola - Preparare etapa 5Dupa 10 minute, adaugati puiul si salota la sosul gorgonzola. De asemenea, adaugati nucile bine tocate, amestecati si luati de pe foc.
  • Paste cu pui si gorgonzola - Preparare etapa 6Adaugati sosul peste pastele fierte si scurse. Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Vinul alb: nu este esential, il puteti elimina daca doriti
❗ Salota = ceapa franțuzească sau este folosita în nordul Frantei unde este baza esențială pentru sosurile cu vin rosu.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: