Paste cu pui si smantana
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Paste cu pui si gorgonzola
-
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
-
Paste cu sos si ton
-
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se spala, curata si taie in bucati mici pieptul de pui. Separat punem apa la fiert pentru paste cu un praf de sare si o lingura de ulei. Cand fierbe apa adaugam pastele la fiert dupa indicatiile de pe pachet. Pieptul de pui se rumeneste zdravan si se inabusa in smantana.
- Cand sunt fierte pastele, se scurg si de rastoarna intr-ul bol mare. Se adauga puiul cu smantana si cascavalul cu parmezanul ras. Se omogenizeaza si se servesc imediat cu un pahar de vin alb.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 310Kcal
- Carbo: 27g
- Grăsimi: 14.1g
- Grăsimi sat.: 6.3g
- Proteine: 17.6g
- Fibre: 1.4g
- Zahăr: 1.4g
- ProPoints: 8
- SmartPoints: 10
Informații nutriționale pentru 1 porție (97g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
