Paste cu piept de pui si sos de smantana cu cascaval

Ingrediente
Preparare
- Intr-o lingura de unt se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul zdrobit. Se lasa 1 minut si se adauga pieptul de pui taiat cubulete.
- Se rumenesc bucatile , frumos, pe toate partile apoi se adauga smantana si laptele. Se lasa la foc mic 7-8 minute.
- Se adauga cascavalul taiat bucati, busuiocul, sare si piper. Se lasa pana ce se topeste cascavalul si se opreste focul.
- Pastele se fierb conform timpului indicat pe punga , in apa clocotita cu sare.
- Se pun in strecuratoare si se trec pe sub jetul de apa rece.
- Se aseaza paste in farfurie si deasupra pieptul de pui cu sos.
Nutriție
- Carbo: 5g
- Grăsimi: 22.6g
- Grăsimi sat.: 13.5g
- Proteine: 15g
- Fibre: 0.6g
- Zahăr: 3.7g
- ProPoints: 8
- SmartPoints: 11
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Goood
anonymous
Sosul a iesit foarte lichid, desi am urmat toti pasii in ordine.
Iulian
Am vazut ca alte persoane ce au comentat au pus faina. Pentru a nu adauga faina deoarece faina nu este recomandata in sosuri , adaugati unul sau doua galbenusuri de ou , in functie de cantitate , acestea vor lega compozitia si o vor ingrosa putin.
Andreea
S-a branzit la mine după ce am pus laptele și smântâna, deși am respectat rețeta întocmai. Am dres-o cu faina și a ieșit ok, sosul puțin cam gros, dar a ieșit foarte bun chiar și așa.
Daria
E foarte buna doar ca eu nu am facut sub forma de rulou am facut sos puteti incerca e bun si asa!
Alexandra
Foarte bună reteta :* am facut-o .... am pus si un pic de faina la sos in rest nota 10 !
anonymous
Foarte gustos...imi place mult...simplu ,usor,rapid si bun...)))
anonymous
Este cea mai buna si gustoasa reteta.
anonymous
Fiasco
anonymous
Bine