Pieptul de pui se pune la prajit in putin ulei, adaugandu-se din cand in cand putina apa. Cand aceste este aproape gata, se adauga si ciupercile taiate bucatele.
Intr-un bol se pune 300 ml apa, si se amesteca cu sosul de spaghete bologneze. Se toarna in tigaie peste carne si se mai lasa la foc cca 10 minute, amestecandu-se incontinuu.
Pastele se pun la fiert in apa cu sare si un pic de ulei. Cand s-au fiert se strecoara, se pun pe farfurie iar deasupra sos. Se servesc cu parmezan sau cascaval ras.
Ciupercile sint de cutie, sosul este de punga si pastele sint de pachet! Retata er fi promitatoare dar...pentru lenesii moderni; mai bine mergeti la Restaurant, unde probabil ca veti minca la fel, dar cel Putin nu stiti.
Sa inteleg ca habar nu ai sa faci un sos bolognez? De fapt ce mare gateala ai facut tu aici? Ai inabusit un piept de pui cu niste ciuperci si ai turnat niste sos cumparat peste ele. Asta o poate face foarte bine si nepoata mea de 10 ani.
Comentarii:
Ciupercile sint de cutie, sosul este de punga si pastele sint de pachet! Retata er fi promitatoare dar...pentru lenesii moderni; mai bine mergeti la Restaurant, unde probabil ca veti minca la fel, dar cel Putin nu stiti.
Sa inteleg ca habar nu ai sa faci un sos bolognez? De fapt ce mare gateala ai facut tu aici? Ai inabusit un piept de pui cu niste ciuperci si ai turnat niste sos cumparat peste ele. Asta o poate face foarte bine si nepoata mea de 10 ani.
Delicios!