Paste cu piept de pui si sos bolognez.

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min
123 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire10 min
  • Pieptul de pui se pune la prajit in putin ulei, adaugandu-se din cand in cand putina apa.
    Cand aceste este aproape gata, se adauga si ciupercile taiate bucatele.
  • Intr-un bol se pune 300 ml apa, si se amesteca cu sosul de spaghete bologneze. Se toarna in tigaie peste carne si se mai lasa la foc cca 10 minute, amestecandu-se incontinuu.
  • Pastele se pun la fiert in apa cu sare si un pic de ulei. Cand s-au fiert se strecoara, se pun pe farfurie iar deasupra sos.
    Se servesc cu parmezan sau cascaval ras.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 123Kcal
  • Carbo: 16.3g
  • Grăsimi: 1g
  • Grăsimi sat.: 0.2g
  • Proteine: 11.4g
  • Fibre: 0.8g
  • Zahăr: 1g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (60g)
NNaina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Georg

Ciupercile sint de cutie, sosul este de punga si pastele sint de pachet! Retata er fi promitatoare dar...pentru lenesii moderni; mai bine mergeti la Restaurant, unde probabil ca veti minca la fel, dar cel Putin nu stiti.

abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Sa inteleg ca habar nu ai sa faci un sos bolognez? De fapt ce mare gateala ai facut tu aici? Ai inabusit un piept de pui cu niste ciuperci si ai turnat niste sos cumparat peste ele. Asta o poate face foarte bine si nepoata mea de 10 ani.

abuz

anonymous

Delicios!

abuz