Paste cu creveti si sos gorgonzola
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire6 min
- Pastele se fierb al dente,in apa cu sare. folosit Linguine, proaspete, dar merg orice fel de paste.Sosul: intr-o tigaie se pune smantana lichida si gorgonzola sfaramata si se tin la foc potrivit pana aproape incepe sa fiarba.
- Se adauga ceapa verde tocata, patrunjelul si cimbrul tocate, se pun sare si piper dupa gust si se mai lasa, la foc mic, 5-6 minute, amestecand din cand in cand, pana cand sosul se ingroasa .
- Intr-o tigaie se incalzeste uleiul la foc potrivit. Se adauga racii mici si crevetii si se prajesc 2-3 minute, sau pana capata o culoare rozaliu mai inchis.Se amesteca pastele cu crevetii si sosul si e gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
10/12/2016
O reteta foarte usoara si foarte gustoasa! Tocmai ce am preparat-o
am gătit această rețetă
07/06/2015
Eu am adaugat in loc de cimbru, tarhon murat, le.a dat o tenta usor amaruie, mie imi place mult tarhonul si il folosesc, in special in sosuri albe. Si am folosit intr.o instanta piept de pui plus capere, si astazi am folosit midii. Foarte buna reteta. Andi
am gătit această rețetă
28/10/2014
Am incercat-o , de departe cele mai delicioase paste mancate vreodata acasa sau la restaurant.
am gătit această rețetă