Petitchef

PASTE cu creveti

Felul principal
2 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Fierbem pastele in apa cu sare al dente sau cum va plac. Le scurgem si punem 1 lingura ulei de masline peste ele.
  • Punem ceapa in 2 linguri ulei masline si o lasam 2-3 min sa se inmoaie, adaugam usturoiul pisat si rosiile din conserva taiate bucati, plus cele 2 rosii decojite si taiate cuburi.
  • Avut decat 2 rosii proaspete si de aceea folosit si rosii in conserva. Se pot pune si numai rosii proaspete. Adaugam sare, piper, putin oregano uscat, zaharul si pasta de tomate.
  • Aruncam si crevetii in sos si lasam sa fiarba la foc mic cam. 15 min. pana mai scade un pic sosul.
  • Se pune sosul peste paste in momentul servirii. Se asezoneaza cu frunze de oregano proaspete.

Rețete inrudite

YouTube
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

      Paste cu pui si gorgonzola


      Poze

      PASTE cu creveti
      PASTE cu creveti - poza 2

      Întrebări:




      Comentarii:

      13/11/2013

      O reteta excelenta

      (0) (0) Abuz
      oprea_ionica_daniela, 31/08/2009

      Bravo

      (0) (0) Abuz

      Punctează această reţetă:
      Generează alt cod de securitate  = 

      Rețete inrudite

      Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
      Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
      3 porții
      35 min
      Foarte ușor
      5 / 5
      Rețetă Paste cu varză roșie și nucă
      Paste cu varză roșie și nucă
      2 porții
      30 min
      Foarte ușor
      5 / 5
      Rețetă Paste cu chorizo ​​​​
      Paste cu chorizo ​​​​
      3 porții
      40 min
      Foarte ușor
      Rețetă Paste amatriciana, rețeta tradițională pas cu pas
      Paste amatriciana, rețeta tradițională pas cu pas
      2 porții
      30 min
      Foarte ușor
      5 / 5

      Articole conexe

      Retete cu... creveti Retete cu... creveti Oul de Paste - Simbol al Invierii Oul de Paste - Simbol al Invierii Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste

      Ultimele articole

      Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

      Rețete

      Planificator de meniu
      Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

      De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

      Meniul zilei

      Primirea meniului zilnic
      Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
      Întrebarea zilei
      Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
      Votează