Who doesn't love pasta? Super simplu de facut, si cu atatea posibilitati? Plus ca daca te chinui un pic poti sa le faci sa arate super fancy, cat sa impresionezi niste musafiri infometati cu your awesome cooking-skills.
Aveam niste creveti decorticati in congelator, si m-am gandit ca s-ar imprieteni foarte bine cu niste rucola, si cu un sos de rosii cu busuioc - and I was right - It was love at first sight :p
The how-to? Here it is: Am rumenit intr-o lingura de ulei 2 catei de usturoi, am adaugat coaja rasa de la o lamaie si crevetii, si i-am lasat sa faca schimb de arome 3-4 minute, la foc mic.
Apoi am adaugat o conserva de rosii cubulete, cateva frunzulite de busuioc (l-am plantat intr-un ghiveci acum vreo 2 luni si s-a facut mare si frumos acum :D), si o lingurita de zahar.
Le-am lasat sa bolboroseasca cateva minute, timp in care am fiert pastele in apa clocotita, cu sare, timp de 3-4 minute, cat sa fie "al dente".
Am adaugat 200ml smantana la sosul de rosii, si o mana mare de frunze de rucola si am stins focul. Am turnat pastele peste sos, am amestecat bine, si am ras pe deasupra parmezan - fiti cat puteti de generosi cu parmezanul, it makes the pasta extra-yummy!
Ca sa fie mai pretty, dupa ce le puneti in farfurie, mai puteti deasupra, mot, inca niste frunze de rucola, un pic de parmezan ras, si cateva picaturi de ulei de masline! Ta-daaa - dinner is served! Let the face-stuffing begin!