Paste cu creveti
Ingrediente
4
Preparare
Preparare25 min
Gătire25 min
- Crevetii inainte sa ii gatim trebuie decongelati si aruncat surplusul de apa, uscati usor cu servetel de hartie ... apoi intr-o tigaie incingem putin ulei de masline, cand uleiul este incins adaugam cozile de creveti si ii prajim usor pe ambele parti.
- Aadaugam usturoiul pisat amestecam bine cu crevetii in continu la foc mic sa nu se prajeasca usturoiul.
- Cand usturoiul a prins o tenta de maroniu adaugam 3 linguri din conserva de rosii cuburi.
- Lasam sa dea in clocot, adaugam condimentele dupa care la final punem vinul alb.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
08/02/2014
Arata foarte bine si este foarte delicios...si usor de preparat !!!
am gătit această rețetă
27/12/2013
F buna,am mai mancat la vapor facuta de un bucatar grec si cu putin ardei gras rosu.
am gătit această rețetă