Crevetii inainte sa ii gatim trebuie decongelati si aruncat surplusul de apa, uscati usor cu servetel de hartie ... apoi intr-o tigaie incingem putin ulei de masline, cand uleiul este incins adaugam cozile de creveti si ii prajim usor pe ambele parti.
Aadaugam usturoiul pisat amestecam bine cu crevetii in continu la foc mic sa nu se prajeasca usturoiul.
Cand usturoiul a prins o tenta de maroniu adaugam 3 linguri din conserva de rosii cuburi.
Lasam sa dea in clocot, adaugam condimentele dupa care la final punem vinul alb.
Comentarii (21):
Foarte delicioasa această rețetă!:)
Arata foarte bine si este foarte delicios...si usor de preparat !!!
Super
F buna,am mai mancat la vapor facuta de un bucatar grec si cu putin ardei gras rosu.
DELICIOS
Buna reteta
Super
Extrem de bun
recomand la toti
O pregatesc si eu
F tare