Paste cu creveti
Ingrediente
4
Preparare
Preparare25 min
Gătire25 min
- Crevetii inainte sa ii gatim trebuie decongelati si aruncat surplusul de apa, uscati usor cu servetel de hartie ... apoi intr-o tigaie incingem putin ulei de masline, cand uleiul este incins adaugam cozile de creveti si ii prajim usor pe ambele parti.
- Aadaugam usturoiul pisat amestecam bine cu crevetii in continu la foc mic sa nu se prajeasca usturoiul.
- Cand usturoiul a prins o tenta de maroniu adaugam 3 linguri din conserva de rosii cuburi.
- Lasam sa dea in clocot, adaugam condimentele dupa care la final punem vinul alb.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte delicioasa această rețetă!:)
am gătit această rețetă
anonymous
Arata foarte bine si este foarte delicios...si usor de preparat !!!
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
F buna,am mai mancat la vapor facuta de un bucatar grec si cu putin ardei gras rosu.
am gătit această rețetă
anonymous
DELICIOS
am gătit această rețetă
anonymous
Buna reteta
anonymous
Super
anonymous
Extrem de bun
recomand la toti
anonymous
O pregatesc si eu
anonymous
F tare
Punctează această reţetă