Paste cu gorgonzola

Paste cu gorgonzola
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
19 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire4 min
  • Puneti o oala cu apa la fiert in care atunci cand incepe sa fiarba adaugati sarea si pastele pe care le fierbeti al dente.
    Intr-o cratita puneti smantana si gorgonzola taiata feliute mici si o puneti pe foc mediu, dureaza 3-4min. Amestecati pana se dizolva gorgonzola in smantana si trageti de pe foc.
    Adaugati pastele scurse si 1-2 linguri din apa in care au fiert pastele si mai puneti pe foc inca un minut, amestecand cu o lingura.
    Dati la masa fierbinti cu un praf de piper proaspat macinat.


    Tips

    Adevaratul secret al pastelor cu sos de branza este sa le manaci in timp util: foarte fierbinti sosul este inca foarte fliud, foarte reci sosul este deja solidificat. Cand sunt caldute sunt perfecte pentru ca sosul este semisolid si adera perfect la pastele tale.
SSmart Gourmet

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

17/08/2013

Fff buna si repida!!!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
08/11/2012

Usor si gustos

(0) (0) abuz
31/12/2011

IN LOC DE SMANTANA INCEARCA SA PUI MOZZARELLA TAIATA CUBULETE,O LEGATURA DE PATRUNJEL TAIAT MARUNT SI UN CUB BUN DE UNT

(0) (0) abuz