Puneti o oala cu apa la fiert in care atunci cand incepe sa fiarba adaugati sarea si pastele pe care le fierbeti al dente. Intr-o cratita puneti smantana si gorgonzola taiata feliute mici si o puneti pe foc mediu, dureaza 3-4min. Amestecati pana se dizolva gorgonzola in smantana si trageti de pe foc. Adaugati pastele scurse si 1-2 linguri din apa in care au fiert pastele si mai puneti pe foc inca un minut, amestecand cu o lingura. Dati la masa fierbinti cu un praf de piper proaspat macinat.
Tips
Adevaratul secret al pastelor cu sos de branza este sa le manaci in timp util: foarte fierbinti sosul este inca foarte fliud, foarte reci sosul este deja solidificat. Cand sunt caldute sunt perfecte pentru ca sosul este semisolid si adera perfect la pastele tale.
Comentarii:
Fff buna si repida!!!!!
Usor si gustos
IN LOC DE SMANTANA INCEARCA SA PUI MOZZARELLA TAIATA CUBULETE,O LEGATURA DE PATRUNJEL TAIAT MARUNT SI UN CUB BUN DE UNT