Se fierb pastele într-o cantitate mare de apă clocotită cu sare, conform indicaților de pe ambalaj.
Se curăță și se toacă mărunt usturoiul. Se amestecă împreuna cu smântana, piper, busuioc, oregano și cu 3 linguri din apa în care au fiert pastele.
Se spală roșiile cherry și se lasă să se scurga, apoi se taie jumătăți. Se taie cuburi brânza gorgonzola.
Se încinge cuptorul. Se scurg pastele și se așeaza jumătate din paste într-o forma de sufleu, unsă cu ulei, împreuna cu amestecul de smântână, o parte din roșiile cherry și din branză. Se repetă cu restul ingredientelor. La final se presară busuioc și oregano, dar și puțin parmezan.
Se lasă la cuptor pentru 10-15 minute, pana se rumenește puțin la suprafață.
Comentarii (12):
Foarte bun.. :)
Pare foarte delicioasa, am so prepar cat de curand
Foarte bune,rapide si nu ingrasa
Buna,gustoasa
Superbe
E chiar bunaaaaaaaaaaaaa
E grozava!
Pofta buna!
Minunat foarte bun multumesc
Ff bune pastele