Paste cu gorgonzola

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Puneti o oala cu apa la fiert in care atunci cand incepe sa fiarba adaugati sarea si pastele pe care le fierbeti al dente.
  • Intr-o cratita puneti smantana si gorgonzola taiata feliute mici si o puneti pe foc mediu, dureaza 3-4min. Amestecati pana se dizolva gorgonzola in smantana si trageti de pe foc.
  • Adaugati pastele scurse si 1-2 linguri din apa in care au fiert pastele si mai puneti pe foc inca un minut, amestecand cu o lingura.
  • Dati la masa fierbinti cu un praf de piper proaspat macinat.
  • Adevaratul secret al pastelor cu sos de branza este sa le manaci in timp util: foarte fierbinti sosul este inca foarte fluid, foarte reci sosul este deja solidificat. Cand sunt caldute sunt perfecte pentru ca sosul este semisolid si adera perfect la pastele tale.
SSmart Gourmet

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Eu bam adaugat spanac

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nu am auzit de brinza gorgonzola !!!!!

abuz

anonymous

Nice

abuz

anonymous

Deliciosa

abuz

anonymous

PROSTIE!!!

abuz

anonymous

LE FAC DE FOARTE MULTE ORI SI SUNT EXCELENTE

abuz

anonymous

Absolut delicios!!!!!!!

abuz