Puneti o oala cu apa la fiert in care atunci cand incepe sa fiarba adaugati sarea si pastele pe care le fierbeti al dente.
Intr-o cratita puneti smantana si gorgonzola taiata feliute mici si o puneti pe foc mediu, dureaza 3-4min. Amestecati pana se dizolva gorgonzola in smantana si trageti de pe foc.
Adaugati pastele scurse si 1-2 linguri din apa in care au fiert pastele si mai puneti pe foc inca un minut, amestecand cu o lingura.
Dati la masa fierbinti cu un praf de piper proaspat macinat.
Adevaratul secret al pastelor cu sos de branza este sa le manaci in timp util: foarte fierbinti sosul este inca foarte fluid, foarte reci sosul este deja solidificat. Cand sunt caldute sunt perfecte pentru ca sosul este semisolid si adera perfect la pastele tale.
Comentarii:
Eu bam adaugat spanac
Nu am auzit de brinza gorgonzola !!!!!
Nice
Deliciosa
PROSTIE!!!
LE FAC DE FOARTE MULTE ORI SI SUNT EXCELENTE
Absolut delicios!!!!!!!