Paste cu gorgonzola
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Puneti o oala cu apa la fiert in care atunci cand incepe sa fiarba adaugati sarea si pastele pe care le fierbeti al dente.
- Intr-o cratita puneti smantana si gorgonzola taiata feliute mici si o puneti pe foc mediu, dureaza 3-4min. Amestecati pana se dizolva gorgonzola in smantana si trageti de pe foc.
- Adaugati pastele scurse si 1-2 linguri din apa in care au fiert pastele si mai puneti pe foc inca un minut, amestecand cu o lingura.
- Dati la masa fierbinti cu un praf de piper proaspat macinat.
- Adevaratul secret al pastelor cu sos de branza este sa le manaci in timp util: foarte fierbinti sosul este inca foarte fluid, foarte reci sosul este deja solidificat. Cand sunt caldute sunt perfecte pentru ca sosul este semisolid si adera perfect la pastele tale.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Eu bam adaugat spanac
am gătit această rețetă
anonymous
Nu am auzit de brinza gorgonzola !!!!!
anonymous
Nice
anonymous
Deliciosa
anonymous
PROSTIE!!!
anonymous
LE FAC DE FOARTE MULTE ORI SI SUNT EXCELENTE
anonymous
Absolut delicios!!!!!!!