Paste cu sos de gorgonzola si spanac

Felul principal
1 porții
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

1

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Fierbem pastele intr-o cantitate mare de apa cu sare. Sosul: in 2 linguri ulei de masline inmuiem spanacul. Cand este moale adaugam laptele.
  • Cand incepe sa fiarba adaugam si gorgonzola. Amestecam pana se topeste. Daca nu vi se pare destul de mult sos, mai adaugati putin lapte, pana la consistenta dorita.
  • Fierbem pana devine un sos gros. Luam de pe foc, gustam de sare si adaugam si piper.
  • Adaugam pastele fierte si scurse peste sos. Mai saltam totul pe foc un minut.
IIsabela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

06/08/2016

Reteta este f bună, însă 200g de paste este extrem de mult pt o porție! De preferat ar fi sa fie integrale, dar chiar și asa, trebuie redusă porția! După, vă plângeți că vă îngrășați! :).. La fel și cantitatea de ulei... Eu am pus doar o linguriță de ulei la 80g de paste și au ieșit foarte gustoase :) calitate, nu cantitate.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
07/08/2016

Gorgonzola este un tip de branza cu mucegai . Se gaseste in comert atat dulce , cat si picanta. Reteta este foarte gustoasa. Merita de incercat !

(0) (0) abuz
07/08/2016

Va rog sa-mi spuneti ,ce este GORGONZOLA ?

(0) (0) abuz
29/03/2014

FFH buna

(0) (0) abuz
23/01/2014

F.bun!

(0) (0) abuz
04/11/2013

Foarte buna .
Eu am servit-o cu somon la gratar.

(0) (0) abuz
22/07/2011

Excelenta si foarte gustoasa

(0) (0) abuz
oliva
oliva, 06/04/2010

Super am realizat si yo aceasta reteta...

(0) (0) abuz