Fierbem pastele intr-o cantitate mare de apa cu sare. Sosul: in 2 linguri ulei de masline inmuiem spanacul. Cand este moale adaugam laptele.
Cand incepe sa fiarba adaugam si gorgonzola. Amestecam pana se topeste. Daca nu vi se pare destul de mult sos, mai adaugati putin lapte, pana la consistenta dorita.
Fierbem pana devine un sos gros. Luam de pe foc, gustam de sare si adaugam si piper.
Adaugam pastele fierte si scurse peste sos. Mai saltam totul pe foc un minut.
Reteta este f bună, însă 200g de paste este extrem de mult pt o porție! De preferat ar fi sa fie integrale, dar chiar și asa, trebuie redusă porția! După, vă plângeți că vă îngrășați! :).. La fel și cantitatea de ulei... Eu am pus doar o linguriță de ulei la 80g de paste și au ieșit foarte gustoase :) calitate, nu cantitate.
Comentarii:
Reteta este f bună, însă 200g de paste este extrem de mult pt o porție! De preferat ar fi sa fie integrale, dar chiar și asa, trebuie redusă porția! După, vă plângeți că vă îngrășați! :).. La fel și cantitatea de ulei... Eu am pus doar o linguriță de ulei la 80g de paste și au ieșit foarte gustoase :) calitate, nu cantitate.
Gorgonzola este un tip de branza cu mucegai . Se gaseste in comert atat dulce , cat si picanta. Reteta este foarte gustoasa. Merita de incercat !
Va rog sa-mi spuneti ,ce este GORGONZOLA ?
FFH buna
F.bun!
Foarte buna .
Eu am servit-o cu somon la gratar.
Excelenta si foarte gustoasa
Super am realizat si yo aceasta reteta...