Paste cu sos de gorgonzola si spanac
Ingrediente
1
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Fierbem pastele intr-o cantitate mare de apa cu sare. Sosul: in 2 linguri ulei de masline inmuiem spanacul. Cand este moale adaugam laptele.
- Cand incepe sa fiarba adaugam si gorgonzola. Amestecam pana se topeste. Daca nu vi se pare destul de mult sos, mai adaugati putin lapte, pana la consistenta dorita.
- Fierbem pana devine un sos gros. Luam de pe foc, gustam de sare si adaugam si piper.
- Adaugam pastele fierte si scurse peste sos. Mai saltam totul pe foc un minut.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
06/08/2016
Reteta este f bună, însă 200g de paste este extrem de mult pt o porție! De preferat ar fi sa fie integrale, dar chiar și asa, trebuie redusă porția! După, vă plângeți că vă îngrășați! :).. La fel și cantitatea de ulei... Eu am pus doar o linguriță de ulei la 80g de paste și au ieșit foarte gustoase :) calitate, nu cantitate.
am gătit această rețetă
07/08/2016
Gorgonzola este un tip de branza cu mucegai . Se gaseste in comert atat dulce , cat si picanta. Reteta este foarte gustoasa. Merita de incercat !
