Gnocchi cu pui si sos de gorgonzola
Ingrediente
8
Cost estimat: 1.89Euros€ (0.24€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- A respectat intocmai reteta,luata de pe un site italian,dar compozitia mea a fost moale..asa ca sa nu radeti de gnocchi mei, sunt urati, dar au fost gustosi.
- Deci, cartofii se pun la fiert in coaja, apoi se lasa sa se raceasca si se curata de coaja si se piseaza ca si pentru piure.
- Se adauga oul,sarea si faina si se framanta cu mana. Apoi formam gnocchi aici nu prea va pot da sfaturi, intrucat si mie mi-au dat batai de cap evetual ii puteti cumpara gata facuti.
- Dupa ce i-ati facut ii puneti la fiert , la foc potrivit, iar cand ies la suprafata sunt gata. Ii scoateti cu o paleta si-i puneti direct in tava care urmeaza s-o bagati la cuptor.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 253Kcal
- Carbo: 51.2g
- Grăsimi: 1.1g
- Grăsimi sat.: 0.3g
- Proteine: 7.6g
- Fibre: 3.3g
- Zahăr: 2.9g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (169g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
07/02/2016
Unde este puiul si unde-i gorgonzola?am vazut numai cartofii cu care nu prea te-ai descurcat(dupa cum ai spus chiar tu)
07/02/2016
Reteta mea este cu totul alta; 2 cani apa ,9 linguri ulei se pun la fiert si cind fierbe se pune 1/2 faina se ia depe foc si se amesteca sa nu se faca gogolose apo se pune 1 ou. Se rastorna compozitia pe planseta si se fac petisoare mai lungi ,care se vor taia la lungimea de 2 cm. Se pune apa la fiert si cund fierbe apa se pun la fiert ,pina se ridica deasupra apei, se servesc ca garnitura linga carne ,s-au de ce nu si cu brinza ,varza calita , sos de ciuperci...etc. fff buni si gustosisi a doua zi.
Pofta buna . Cu drag va pup Maria.
C