A respectat intocmai reteta,luata de pe un site italian,dar compozitia mea a fost moale..asa ca sa nu radeti de gnocchi mei, sunt urati, dar au fost gustosi.
Deci, cartofii se pun la fiert in coaja, apoi se lasa sa se raceasca si se curata de coaja si se piseaza ca si pentru piure.
Se adauga oul,sarea si faina si se framanta cu mana. Apoi formam gnocchi aici nu prea va pot da sfaturi, intrucat si mie mi-au dat batai de cap evetual ii puteti cumpara gata facuti.
Dupa ce i-ati facut ii puneti la fiert , la foc potrivit, iar cand ies la suprafata sunt gata. Ii scoateti cu o paleta si-i puneti direct in tava care urmeaza s-o bagati la cuptor.
Reteta mea este cu totul alta; 2 cani apa ,9 linguri ulei se pun la fiert si cind fierbe se pune 1/2 faina se ia depe foc si se amesteca sa nu se faca gogolose apo se pune 1 ou. Se rastorna compozitia pe planseta si se fac petisoare mai lungi ,care se vor taia la lungimea de 2 cm. Se pune apa la fiert si cund fierbe apa se pun la fiert ,pina se ridica deasupra apei, se servesc ca garnitura linga carne ,s-au de ce nu si cu brinza ,varza calita , sos de ciuperci...etc. fff buni si gustosisi a doua zi. Pofta buna . Cu drag va pup Maria.
Comentarii:
Unde este puiul si unde-i gorgonzola?am vazut numai cartofii cu care nu prea te-ai descurcat(dupa cum ai spus chiar tu)
Unde-i reteta ?
Reteta mea este cu totul alta; 2 cani apa ,9 linguri ulei se pun la fiert si cind fierbe se pune 1/2 faina se ia depe foc si se amesteca sa nu se faca gogolose apo se pune 1 ou. Se rastorna compozitia pe planseta si se fac petisoare mai lungi ,care se vor taia la lungimea de 2 cm. Se pune apa la fiert si cund fierbe apa se pun la fiert ,pina se ridica deasupra apei, se servesc ca garnitura linga carne ,s-au de ce nu si cu brinza ,varza calita , sos de ciuperci...etc. fff buni si gustosisi a doua zi.
Pofta buna . Cu drag va pup Maria.
?
????????????????????????
Eu fac reteta cu smintina de gatit si iese bine.
Excelent? Este prea putin spus.