Mai intai se spala cartofii si se fierb cca 20 min. Se decojesc si se dau pe razatoarea mare sau se zdrobesc. Se amesteca cu ou, sare si piper.
Se inglobeaza faina pana ce aluatul nu se mai lipeste de maini. Se fac rulouri de grosimea unui deget si se taie felii de 3 cm. Gnocchi se fierb in apa cu sare.
Cand urca la suprafata se scot si se lasa sa se scurga. Se toarna putin ulei de masline peste ei. In timp ce se fierb gnocchi se prepara pieptul de pui cu sos. Pieptul de pui se taie cubulete, la fel si kaizerul afumat.
Se pun intr-o tigaie la prajit in unt. Se pune sare si piper.Cand s-au rumenit se adauga ceapa si usturoiul tocat, ardeii taiati cubulete. Se lasa toate pana se inmoaie putin, se calesc , dupa care se adauga rosiile curatate de pielite si taiate cubulete.
Se adauga sosul de rosii si mirodeniile, sare si piper. Se lasa la fiert cca 10 minute. Deasupra se pune cascaval ras si verdea.
Comentarii:
Este preferata Tovarasului Militaru .
Super tare
F. bun....adica super
Mi a iesit super!
Am facuto si eu este foarte buna
Am pregatit chiar azi 22 ian/ 2012 GNOCCHI cu piept de pui FOARTE BUN MONICA din TURDA
Excelenta reteta