Se pune o oala cu apa pe foc.Cand incepe sa fiarba in clocot se adauga un praf de sare si 1 lingura de ulei(pentru a nu se lipi).Se adauga gnocchi si se lasa sa fiarba pana se ridica la suprafata.
Si pentru ca este vara am folosit rosii proaspete.Rosiile se oparesc putin,apoi le curatam de pielite.Le mixam la robot,pana devin suc.
Intr-o tigaie se pune uleiul si usturoiul zdrobit.Se lasa sa se rumenaesca un pic,apoi se scoate si se aduga ceapa tocata marunt.Se tine pe foc pana devine sticloasa,apoi se adauga rosiile.
Se adauga sare,busuioc si zaharul.Se fierbe sosul pana scade si devine ca o pasta.
Se adauga gnocci peste sos si se mai lasa 2-3 minute.Se servesc atat calde cat si reci.Se poate rade cascaval sau mozarella deasupra.
Comentarii:
Usor de gatit ...foarte bun de mancat..
Super bun
Exceleta.....de buna...