Gnocchi cu sos de rosii.

GNOCCHI CU SOS DE ROSII.
Felul principal
Ușor
1 h 30 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Mod de preparare:

    Se pune o oala cu apa pe foc.Cand incepe sa fiarba in clocot se adauga un praf de sare si 1 lingura de ulei(pentru a nu se lipi).Se adauga gnocchi si se lasa sa fiarba pana se ridica la suprafata.

    Si pentru ca este vara am folosit rosii proaspete.Rosiile se oparesc putin,apoi le curatam de pielite.Le mixam la robot,pana devin suc.

    Intr-o tigaie se pune uleiul si usturoiul zdrobit.Se lasa sa se rumenaesca un pic,apoi se scoate si se aduga ceapa tocata marunt.Se tine pe foc pana devine sticloasa,apoi se adauga rosiile.

    Se adauga sare,busuioc si zaharul.Se fierbe sosul pana scade si devine ca o pasta.

    Se adauga gnocci peste sos si se mai lasa 2-3 minute.Se servesc atat calde cat si reci.Se poate rade cascaval sau mozarella deasupra.

Punctează această reţetă

LALYCALALYCA

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Usor de gatit ...foarte bun de mancat..

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super bun

abuz
Nicolae

Nicolae

Exceleta.....de buna...

abuz