Se fierb pastele in apa cu sare apoi se scurg de apa si se pun inapoi in cratita. Se adauga untul si se amesteca la foc mic pana se topeste untul.
Smantana si branza se pun intr-un bol si se bate cu blenderul pana devine o crema omogena. Se pun pastele in farfurie iar peste ele se toarna sosul. Se presara patrunjel dupa gust.
Foarte bun, dar recomand a se pune un tul in sos, nu inainte in paste. pentru cei ce nu mai pot de brinza:folositi ce brinza va place si lasati rautatile deoparte
1) 500 g pasta pentru 2 persoane???!!!! 2)1 lingurita de "branza cu mucegai"?????!!! O avea un nume branza aia?! O fi gorgonzola?! Dar ce ai vrea sa faca o lingurita la cantitatea de pasta si de smantana?! Ce porcarie!
Comentarii:
Foarte bun, dar recomand a se pune un tul in sos, nu inainte in paste.
pentru cei ce nu mai pot de brinza:folositi ce brinza va place si lasati rautatile deoparte
Daca punem unt sosul nu se mai lipeste de paste ceea ce nu e in regula
500 g paste şi o linguriţă de ... de? O fi Cabrales, Roquefort, Gorgonzola?
Stiam ca mucegaiul e cancerigen, voi nu?
1) 500 g pasta pentru 2 persoane???!!!! 2)1 lingurita de "branza cu mucegai"?????!!! O avea un nume branza aia?! O fi gorgonzola?! Dar ce ai vrea sa faca o lingurita la cantitatea de pasta si de smantana?! Ce porcarie!
Este foarte bun sosul daca este si branza de calitate