Paste cu sos de branza cu mucegai albastru
E o reteta simplu de facut iar pentru cei carora le place branza cu mucegai albastru e un succes garantat.
Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Se fierb pastele in apa cu sare apoi se scurg de apa si se pun inapoi in cratita. Se adauga untul si se amesteca la foc mic pana se topeste untul.
- Smantana si branza se pun intr-un bol si se bate cu blenderul pana devine o crema omogena.
Se pun pastele in farfurie iar peste ele se toarna sosul. Se presara patrunjel dupa gust.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
03/10/2016
Foarte bun, dar recomand a se pune un tul in sos, nu inainte in paste.
pentru cei ce nu mai pot de brinza:folositi ce brinza va place si lasati rautatile deoparte
am gătit această rețetă
03/10/2016
1) 500 g pasta pentru 2 persoane???!!!! 2)1 lingurita de "branza cu mucegai"?????!!! O avea un nume branza aia?! O fi gorgonzola?! Dar ce ai vrea sa faca o lingurita la cantitatea de pasta si de smantana?! Ce porcarie!
S
stelianbarac@yahoo.com,
02/11/2010
Este foarte bun sosul daca este si branza de calitate