Paste cu sos de branza cu mucegai albastru

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
25 min

E o reteta simplu de facut iar pentru cei carora le place branza cu mucegai albastru e un succes garantat.

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Se fierb pastele in apa cu sare apoi se scurg de apa si se pun inapoi in cratita. Se adauga untul si se amesteca la foc mic pana se topeste untul.
  • Smantana si branza se pun intr-un bol si se bate cu blenderul pana devine o crema omogena.
    Se pun pastele in farfurie iar peste ele se toarna sosul. Se presara patrunjel dupa gust.
SSandytza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

03/10/2016

Foarte bun, dar recomand a se pune un tul in sos, nu inainte in paste.
pentru cei ce nu mai pot de brinza:folositi ce brinza va place si lasati rautatile deoparte

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/10/2016

Daca punem unt sosul nu se mai lipeste de paste ceea ce nu e in regula

(0) (0) abuz
03/10/2016

500 g paste şi o linguriţă de ... de? O fi Cabrales, Roquefort, Gorgonzola?

(0) (0) abuz
03/10/2016

Stiam ca mucegaiul e cancerigen, voi nu?

(0) (0) abuz
03/10/2016

1) 500 g pasta pentru 2 persoane???!!!! 2)1 lingurita de "branza cu mucegai"?????!!! O avea un nume branza aia?! O fi gorgonzola?! Dar ce ai vrea sa faca o lingurita la cantitatea de pasta si de smantana?! Ce porcarie!

(0) (0) abuz
stelianbarac@yahoo.com, 02/11/2010

Este foarte bun sosul daca este si branza de calitate

(0) (0) abuz