Cannelloni deliciosi cu spanac si ricotta

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Intr-o tigaie/cratita/ce aveti la indemana caliti un catel de usturoi si cateva frunzulite de busuioc. Apoi adaugati o conserva de rosii, o lingurita de zahar, una de otet balsamic, sare si piper. Lasati sa scada si sa devina yummy.
  • In tigaia nr 2, cailiti inca 2 catei de usturoi, adaugati 300g spanac ingtetat, nucsoara, sare si piper. Dupa 10 minute, luati de pe foc, adaugati 400g ricotta/branza de vaci, si o mana buna de parmezan.
  • In tigaia nr. 3 faceti un sos alb: topiti 50g de unt, adaugati 2 linguri de faina, amestecati vartos, apoi adaugati incetisor 200ml lapte. Lasati sa se ingroase , apoi luati de pe foc, adaugati 100ml smantana si inca o mana de parmezan ras.

Punctează această reţetă

Le Blog PiquantLe Blog Piquant

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Am facut si eu si a iesit ...super bun!!

am gătit această rețetă
abuz

Lear

Intrebare pentru cei care au preparat reteta si a fost extraordinara: ce-ati mai facut dupa ce ati pregatit cele trei tigai? V-ati repezit sa scrieti "comentarii" sau ati plecat sa cumparati cannelloni?

abuz

anonymous

Buuun de tot!

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

C'est magnifique !

abuz