Intr-o tigaie/cratita/ce aveti la indemana caliti un catel de usturoi si cateva frunzulite de busuioc. Apoi adaugati o conserva de rosii, o lingurita de zahar, una de otet balsamic, sare si piper. Lasati sa scada si sa devina yummy.
In tigaia nr 2, cailiti inca 2 catei de usturoi, adaugati 300g spanac ingtetat, nucsoara, sare si piper. Dupa 10 minute, luati de pe foc, adaugati 400g ricotta/branza de vaci, si o mana buna de parmezan.
In tigaia nr. 3 faceti un sos alb: topiti 50g de unt, adaugati 2 linguri de faina, amestecati vartos, apoi adaugati incetisor 200ml lapte. Lasati sa se ingroase , apoi luati de pe foc, adaugati 100ml smantana si inca o mana de parmezan ras.
Intrebare pentru cei care au preparat reteta si a fost extraordinara: ce-ati mai facut dupa ce ati pregatit cele trei tigai? V-ati repezit sa scrieti "comentarii" sau ati plecat sa cumparati cannelloni?
Comentarii:
Am facut si eu si a iesit ...super bun!!
Intrebare pentru cei care au preparat reteta si a fost extraordinara: ce-ati mai facut dupa ce ati pregatit cele trei tigai? V-ati repezit sa scrieti "comentarii" sau ati plecat sa cumparati cannelloni?
Buuun de tot!
Delicios
C'est magnifique !