Cannelloni cu pui

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Se taie ceapa si ardeiul cubulete mici, morcovul se da pe razatoarea cu gauri mici. Intr-o cratita incalzim 2 linguri ulei masline, adaugam ceapa, morcovul si ardeiul si lasam 2-3 minute la foc mediu. Apoi adaugam un pic de apa, pentru a evita prajirea excesiva.
- Mai lasam pe foc 5 minute, apoi adaugam ciupercile taiate cubulete.
- Dupa inca 5 minute, adaugam pieptul de pui tocat. Lasam sa fiarba la foc mic, adaugam usturoiul taiat cubulete mici (dupa gust), 1/2 cana suc de rosii si condimentele. Cand avem un sos scazut dam deoparte si lasam sa se raceasca.
- Dupe ce se raceste amestecam cu 125 g. ricotta.
- Intre timp preparam sosul bechamel. Ne este suficienta jumatate din cantitatea preparata la Lasagna.
- Pentru sosul de rosii, amestecam sucul de rosii ramas cu condimente si lasam la fiert apoximativ 15 minute la foc mic.
- Iata si pastele de la Panzani.
- Cu umplutura de carne umplem cannelloni si aranjam in tava astfel: ungem tava cu ulei de masline, sos bechamel, paste umplute, sos de rosii. Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor 30 minute. Apoi luam folia si acoperim cu felii de mozzarella.
- Mai lasam in cuptor pana cand mancarea este gratinata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
cris_nedelcovici
In nici un caz.....
am gătit această rețetă
anonymous
Naspa
anonymous
Superrrrrrrrrr!
Punctează această reţetă