Cannelloni cu pui

Cannelloni cu pui
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Se taie ceapa si ardeiul cubulete mici, morcovul se da pe razatoarea cu gauri mici. Intr-o cratita incalzim 2 linguri ulei masline, adaugam ceapa, morcovul si ardeiul si lasam 2-3 minute la foc mediu. Apoi adaugam un pic de apa, pentru a evita prajirea excesiva.
  • Mai lasam pe foc 5 minute, apoi adaugam ciupercile taiate cubulete.
  • Dupa inca 5 minute, adaugam pieptul de pui tocat. Lasam sa fiarba la foc mic, adaugam usturoiul taiat cubulete mici (dupa gust), 1/2 cana suc de rosii si condimentele. Cand avem un sos scazut dam deoparte si lasam sa se raceasca.
  • Dupe ce se raceste amestecam cu 125 g. ricotta.
  • Intre timp preparam sosul bechamel. Ne este suficienta jumatate din cantitatea preparata la Lasagna.
  • Pentru sosul de rosii, amestecam sucul de rosii ramas cu condimente si lasam la fiert apoximativ 15 minute la foc mic.
  • Iata si pastele de la Panzani.
  • Cu umplutura de carne umplem cannelloni si aranjam in tava astfel: ungem tava cu ulei de masline, sos bechamel, paste umplute, sos de rosii. Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor 30 minute. Apoi luam folia si acoperim cu felii de mozzarella.
  • Mai lasam in cuptor pana cand mancarea este gratinata.

Punctează această reţetă

MMy Fancy Cake

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

cris_nedelcovici

In nici un caz.....

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Naspa

abuz

anonymous

Superrrrrrrrrr!

abuz