Petitchef

Cannelloni cu carne

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Pentru sosul bechamel:

Preparare

  • A tocat ceapa si usturoiul si le-am pus la calit in ulei de masline. Rosia se decojeste prin cufundare in apa fiarta si se taie cubulete. Se adauga si carnea tocata amestec de porc si vita. Se condimenteaza cu sare, piper, patrunjel. Cand carnea este gata se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
  • Bechamelul se face dupa metoda clasica. Se topeste untul pe foc mic, se adauga toata faina odata, apoi treptat laptele caldut, amestecand energic pentru a nu fac cocoloase.
  • La final se adauga praful de nucsoara si sarea. Cand carnea s-a racit putin, se umple cannelloni, cu ajutorul unei lingurite. Se pune putin sos bechamel pe fundul unui vas in care se aseaza un strat de cannelloni umpluti cu compozitia de carne.
  • Pe deasupra se presara mozzarella sau cascaval ras. Daca puneti in doua straturi, repetati procedura, urmind alt strat de bechamel, cannelloni, mozzarella. Ultimul strat e de bechamel, peste care se toarna din belsug mozzarella.


Poze

Cannelloni cu carne
Cannelloni cu carne - poza 2
Cannelloni cu carne - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

constanta_s2014
constanta_s2014, 02/11/2020

Si cu morcovul si cu ardeii ce faci, ii mananci separat? In mare cannelloni astia ai tai sunt un fel de lasagna in tub de pasta.

(1) (0) Abuz
04/11/2013

Bun daca fiebem in prealabil cannelloni

(0) (1) Abuz
29/03/2013

Super arata! astazi o voi face ! multumesc ptr reteta !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează