Banane umplute cu carne tocată și mozzarella

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
2 h 25 m

Astăzi vă prezentăm Banane Umplute! O rețetă care întruchipează întreaga esență a bucătăriei latino-americane. Ceea ce face acestă mâncare atât de special, sunt ingredientele dulci și sărate care se împletesc pentru a crea o explozie de arome. Bananele coapte oferă o dulceață și o textură moale, caramelizată. Mozzarella rasă adaugă un strat de cremozitate, iar carnea mărunțită oferă o notă sărată și condimentată. Fără îndoială, o rețetă rafinată și originală pe care ți-o explicăm pas cu pas.


Ingrediente

2

Pentru a găti carnea:

Pentru sosul de roșii:

Pentru bananele coapte:


Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare40 min
Gătire1 h 45 m

Observații

Baveta
Baveta mare sau Flap steak-ul este o piesa ce provine din mușchiul abdominal oblic intern al fleicii de vita și totodată o prelungire a T-bone-ului și a Porterhouse-ului pe coapsa scurtă.

Folosiți banane foarte coapte
Bananele coapte adaugă rețetei o notă dulce, moale și caramelizată.

Pot înlocui umplutura de carne mărunțită?
Puteți varia umplutura în funcție de preferințe, adăugând ingrediente precum pui mărunțit, bacon, porumb, brânză Manchego sau legume.

Cum se păstrează rețeta de banane umplută?
Dacă bananele sunt foarte coapte, le puteți păstra într-un recipient ermetic la frigider 2-3 zile, dar dacă nu sunt suficient de coapte, vă sfătuim să le mâncați după coacere pentru că se întăresc ușor.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

steve_s2022, 19/12/2024

O imbecilitate sinistra, la fel ca si autoarea!!!

(0) (0) abuz



+