Petitchef

Cannelloni cu carne

Felul principal
2 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ceapa se taie marunt iar ardeii se taie in cubulete fine. Ne putem ajuta si de robot, pentru a merge mai repede treaba.Se pun 2 linguri de ulei intr-o tigaie teflonata incinsa. Se adauga ceapa si ardeii, dupa care se calesc.
  • Dupa ce s-au calit legumele, adaugam si carnea iar pe urma pasta de tomate si condimentele, respectiv foile de dafin.Se poate completa cu cate putina apa pana se inmoaie carnea.Intre timp, tuburile de cannelloni le vom fierbe timp de 4 minute, doar pentru a se patrunde usor, si nu mai mult, deoarece riscam sa nu le mai putem manevra corespunzator.
  • Cand umplutura s-a inmuita, vom trece la asamblarea tubusoarelor.Intr-un vas de yena vom pune un strat de pasta de tomate, peste care vom aseza cannelloni umplute. Deasupra lor turnam sos bechamel (atat ingredientele cat si modul de preparare le gasiti in aceeasi postare) si radem cascavalul.Se da la cuptor pentru aproximativ 15-20 minute, pana cand cascavalul se topeste.
  • Reteta e ceva mai lunguta, tocmai de aceea recomand prepararea ei in week-end, cand putem dedica un timp mai generos hobby-ului nostru, gatitul.


Poze

Cannelloni cu carne
Cannelloni cu carne - poza 2
Cannelloni cu carne - poza 3
Cannelloni cu carne - poza 4
Cannelloni cu carne - poza 5
Cannelloni cu carne - poza 6
Cannelloni cu carne - poza 7
Cannelloni cu carne - poza 8
Cannelloni cu carne - poza 9
Cannelloni cu carne - poza 10
Cannelloni cu carne - poza 11
Cannelloni cu carne - poza 12

Întrebări:




Comentarii (12):

26/10/2013

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/10/2013

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/01/2015

Seamana cu sarmalele, doar ca sunt in ,,foi de cannelloni,,!!!

(0) (0) Abuz
09/01/2015

Dlicioasa!

(0) (0) Abuz
12/04/2014

Superrrrr

(0) (0) Abuz
02/02/2014

Super

(0) (0) Abuz
31/12/2013

O reteta delicioasa, sunt cele mai bune paste!

(0) (0) Abuz
16/09/2013

Sunt un fel de lazzane, sunt bune

(0) (0) Abuz
31/03/2013

FELICITARI CEA MAI BUNA RETETA

(0) (0) Abuz
27/07/2012

Super reteta

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează