Ceapa se taie marunt iar ardeii se taie in cubulete fine. Ne putem ajuta si de robot, pentru a merge mai repede treaba.Se pun 2 linguri de ulei intr-o tigaie teflonata incinsa. Se adauga ceapa si ardeii, dupa care se calesc.
Dupa ce s-au calit legumele, adaugam si carnea iar pe urma pasta de tomate si condimentele, respectiv foile de dafin.Se poate completa cu cate putina apa pana se inmoaie carnea.Intre timp, tuburile de cannelloni le vom fierbe timp de 4 minute, doar pentru a se patrunde usor, si nu mai mult, deoarece riscam sa nu le mai putem manevra corespunzator.
Cand umplutura s-a inmuita, vom trece la asamblarea tubusoarelor.Intr-un vas de yena vom pune un strat de pasta de tomate, peste care vom aseza cannelloni umplute. Deasupra lor turnam sos bechamel (atat ingredientele cat si modul de preparare le gasiti in aceeasi postare) si radem cascavalul.Se da la cuptor pentru aproximativ 15-20 minute, pana cand cascavalul se topeste.
Reteta e ceva mai lunguta, tocmai de aceea recomand prepararea ei in week-end, cand putem dedica un timp mai generos hobby-ului nostru, gatitul.
Comentarii (12):
Foarte buna
Super
Seamana cu sarmalele, doar ca sunt in ,,foi de cannelloni,,!!!
Dlicioasa!
Superrrrr
Super
O reteta delicioasa, sunt cele mai bune paste!
Sunt un fel de lazzane, sunt bune
FELICITARI CEA MAI BUNA RETETA
Super reteta