Spanacul l-am tocat mai marunt si l-am scurs foarte bine. Si ricotta am lasat-o putin la scurs.
Am ales sa folosesc sosul de paste deja facut caci e mai aromat putin. Dar azi mi-am luat un ghiveci cu busuioc si de acum voi avea vesnic busuioc proaspat. Spanacul l-am amestecat cu branza si usturoiul pisat pana s-au imbinat perfect. M-am ajutat de o seringa (aceea care o folosec si la torturi) sa pot umple cannelloni caci textura compozitiei m-a impiedicat sa-i pot umple cu o lingurita.
Tava se unge cu unt si se aseaza tuburile. Peste ei se adauga 3-4 linguri de sos de rosii. Mozzarela am taiat-o felii si am asezat-o peste tuburi. Au stat la cuptor la foc mic pana mozzarela s-a rumenit frumos. Pofta buna!
Excelenta reteta !!! Dar Nu va chinuiti cu seringa ! Am facut reteta chiar azi , si am umplut Canniloni cu degetul , a mers atita de simplu , ca nici nu va puteti inchipui , simplu si rapid !!! Florica
Comentarii:
Aproape perfect !
Iti incanta papilele gustative......foarte bun
Minunata!!!
Excelenta reteta !!!
Dar Nu va chinuiti cu seringa !
Am facut reteta chiar azi , si am umplut Canniloni cu degetul , a mers atita de simplu , ca nici nu va puteti inchipui , simplu si rapid !!! Florica