Cannelloni cu spanac si ricotta
O reteta usoara si foarte gustoasa.
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Cannelloni cu ciuperci și cârnați
-
Conchiglioni umplute cu ricotta și spanac: cel mai bun mod de a mânca paste!
-
Lasagna cu ricotta și spanac
-
Somon in crusta cu spanac
Preparare
Preparare15 min
Gătire1 oră
- Spanacul l-am tocat mai marunt si l-am scurs foarte bine. Si ricotta am lasat-o putin la scurs.
- Am ales sa folosesc sosul de paste deja facut caci e mai aromat putin. Dar azi mi-am luat un ghiveci cu busuioc si de acum voi avea vesnic busuioc proaspat.
Spanacul l-am amestecat cu branza si usturoiul pisat pana s-au imbinat perfect. M-am ajutat de o seringa (aceea care o folosec si la torturi) sa pot umple cannelloni caci textura compozitiei m-a impiedicat sa-i pot umple cu o lingurita. - Tava se unge cu unt si se aseaza tuburile. Peste ei se adauga 3-4 linguri de sos de rosii. Mozzarela am taiat-o felii si am asezat-o peste tuburi.
Au stat la cuptor la foc mic pana mozzarela s-a rumenit frumos.
Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
01/05/2012
Excelenta reteta !!!
Dar Nu va chinuiti cu seringa !
Am facut reteta chiar azi , si am umplut Canniloni cu degetul , a mers atita de simplu , ca nici nu va puteti inchipui , simplu si rapid !!! Florica