Cannelloni cu spanac si ricotta

Felul principal
Foarte ușor
1 h 15 m

O reteta usoara si foarte gustoasa.

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire1 oră
  • Spanacul l-am tocat mai marunt si l-am scurs foarte bine. Si ricotta am lasat-o putin la scurs.
  • Am ales sa folosesc sosul de paste deja facut caci e mai aromat putin. Dar azi mi-am luat un ghiveci cu busuioc si de acum voi avea vesnic busuioc proaspat.
    Spanacul l-am amestecat cu branza si usturoiul pisat pana s-au imbinat perfect. M-am ajutat de o seringa (aceea care o folosec si la torturi) sa pot umple cannelloni caci textura compozitiei m-a impiedicat sa-i pot umple cu o lingurita.
  • Tava se unge cu unt si se aseaza tuburile. Peste ei se adauga 3-4 linguri de sos de rosii. Mozzarela am taiat-o felii si am asezat-o peste tuburi.
    Au stat la cuptor la foc mic pana mozzarela s-a rumenit frumos.
    Pofta buna!

Punctează această reţetă

gabrielaolteanuGabrielaolteanu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

gheo

Aproape perfect !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Iti incanta papilele gustative......foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Minunata!!!

abuz

anonymous

Excelenta reteta !!!
Dar Nu va chinuiti cu seringa !
Am facut reteta chiar azi , si am umplut Canniloni cu degetul , a mers atita de simplu , ca nici nu va puteti inchipui , simplu si rapid !!! Florica

abuz