Lasagna cu carne si ciuperci
Ingrediente
6
ptr.sos bechamel:
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Ceapa tocata,ardeiul taiat cubulete,ciupercile si carnea tocata se inbuse in putin ulei.Dupa ce scade zeama lasata se adauga rosiile, branza rasa,menta,sare daca mai e nevoie,piper si ardei iute.lasam sa dea un clocot apoi stingem focul si adaugam patrunjelul verde.
- Se prepara sosul bechamel. In lasagnera se pune un strat de sos bechamel,apoi un strat de lasagne,un strat de carne,apoi mozzarella sau ce fel de branza doriti apoi se repeta secventa :bechamel,carne,branza.
- Ultimul strat de foi se unge cu sos bechamel,iar daca sosul e prea gros se stropeste cu 100ml lapte si se baga la cuptor,25 minute la 180 grade C.cu 10 minute inainte de a fi gata se adauga deasupra felii de mozzarella.Noi am mancat-o stropita cu smantana deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă