Lasagna cu carne si ciuperci

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

ptr.sos bechamel:

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Ceapa tocata,ardeiul taiat cubulete,ciupercile si carnea tocata se inbuse in putin ulei.Dupa ce scade zeama lasata se adauga rosiile, branza rasa,menta,sare daca mai e nevoie,piper si ardei iute.lasam sa dea un clocot apoi stingem focul si adaugam patrunjelul verde.
  • Se prepara sosul bechamel. In lasagnera se pune un strat de sos bechamel,apoi un strat de lasagne,un strat de carne,apoi mozzarella sau ce fel de branza doriti apoi se repeta secventa :bechamel,carne,branza.
  • Ultimul strat de foi se unge cu sos bechamel,iar daca sosul e prea gros se stropeste cu 100ml lapte si se baga la cuptor,25 minute la 180 grade C.cu 10 minute inainte de a fi gata se adauga deasupra felii de mozzarella.Noi am mancat-o stropita cu smantana deasupra.

Punctează această reţetă

PPansy

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: