Lasagna cu piept de pui si ciuperci

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

1

Sos:

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Pieptul de pui se taie cubulete si se pune la prajit in putin ulei de masline. Cand incepe se sa rumeneasca se adauga ceapa verde si ciupercile. avut ciuperci pleurotus. Se condimenteaza.
  • Pentru sos, se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei de masline. Se adauga bulionul, usturoiul dat prin presa si apa. Se lasa sa fiarba putin, apoi se adauga condimentele si patrunjelul tocat. Se mai lasa pe foc 5 minute.
  • Se unge tava cu sos si se fac straturi din foi de lasagna, sos, piept de pui cu ciuperci, cascaval ras. Deasupra se toarna restul de sos. Se lasa la cuptor aproximativ 20 de minute, apoi se presara cascaval ras si se mai lasa la cuptor 5 minute.

Punctează această reţetă

AAla_oancea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

platon_n2013

platon_n2013

Am sa încerc această rețetă

abuz

anonymous

Super1111

abuz