Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
In paralel, intr-un castron preparam compozitia: calim ceapa taiata marunt in uleiul de masline si dovlecelul taiat taiat bucatele mici.
Completam cu ciupercile fierte , carnea, sare, piper si lasam 15 minute la foc mic. Adaugam usturoiul pisat, patrunjelul, busuiocul maruntit si lasam inca 10 minute sa fiarba.
Intr-o tava unsa cu putin unt punem un strat de compozitie si unul de casacaval ras. Repetam procedeul pana ramanem fara ingrediente. Dam la cuptor circa 30-45 minute.
Comentarii (24):
Nu e buna
Excelenta!
O sa incerc s-o fac.Arata Foarte bine, sper sa fie si gustoasa.
Foarte buna
Sa nu incercati este oribila.
Bun
Ai uitat sa pui foile si pasta de tomate
F.f.buna
Am sa o incerc si eu,trebuie sa fie tare buna!
Foarte usor si bun multumesc