Ingrediente: Béchamel: 500 ml de lapte 50 gr unt 50 gr de făină sare piper nucşoară 150 gr paste lasagna 350 gr de ricotta 1 lingură de ulei de măsline 500 gr...
Ingrediente: Pentru sosul bolognese de legume: 50 gr proteine din soia - tip granule 1 tulpină de țelină 1 morcov 1 ceapă 2 căței de usturoi Un strop de ulei...
Ingrediente: Sosul Ragu 2-3 linguri de ulei de masline, extravirgin daca se poate O ceapa medie taiata marunt 2 catei de usturoi taiati felii (nu este vital...
Datorita aromei delicate insotita de un gust usor picant, ca urmare a amestecului de uleiuri esentiale care aduc a portocala, lamaie si camfor, nucsoara este un condiment rafinat, care se preteaza atat in preparatele sarate cat si dulci.
Ingrediente: 500 g carne tocata un pachet foi de lasagna (500g) 600 ml bulion sau sos de rosii 600 ml supa (eu am facut din apa cu 2 cuburi knorr sau maggi) 3...
Ingrediente: Sos ragu: 500 g carne tocata (vita si porc) un morcov o ceapa potrivita un catel de usturoi un morcov pasta de tomate bulion de rosii 1 pahar vin...
Ingrediente: 250 g foi lasagna 300 g branza telemea mai moale 50 g cascaval 500 g spanac congelat 1 ceapa mare 5 catei de usturoi sare, piper, nucsoara Sos...
Ingrediente: foi lasagna 500 g carne de vita tocata 300 g ciuperci 2 cepe 1 ardei rosu fulgi de ardei iute sau un ardei iute proaspat 2 conserve de rosii...
Pregatita acasa pentru o masa in familie sau servita la o cina romantica intr-un restaurant, lasagna este unul dintre felurile de mancare care s-a internationalizat extrem de repede.
Ingrediente: 250 g foi de lasagna 300 g spanac 150 g branza telemea nucsoara 3 conserve de ton 300 g pulpa de rosii 5 catei de usturoi busuioc sare 100 g cascaval