Petitchef

Lasagna delicioasa cu spanac

Felul principal
3 porții
20 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Spalam bine spanacul, il curatam si il fierbam timp de 10 minute. Il trecem printr-un jet de apa rece. Il facem pasta cu un blender si il calim in 2 linguri de ulei de masline, impreuna cu 3- 4 catei de usturoi. Pentru sosul bechamel, de data aceasta, am amestecat smantana cu 2 galbenusuri, am condimentat cu piper si nucsoara.
    Urmeaza operatiunea de asamblare: sos alb, foi de lasagna, piure de spanac. Ultimul strat este de sos alb, peste care am ras intr-un strat generos cascaval.
    Coacem in cuptorul incins pana ce se rumeneste.

Rețete inrudite

YouTube

Lasagna cu dovlecei


Întrebări:




Comentarii (11):

17/02/2015

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/11/2013

Complimente .. !!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/10/2016

Very good

(0) (0) Abuz
27/03/2014

Super

(0) (0) Abuz
26/11/2013

E f buna aceasta reteta ,va multumesc

(0) (0) Abuz
07/11/2013

Nu sunt fan spanac, dar asta tb sa incerc!

(0) (0) Abuz
05/10/2013

E super!!!

(0) (0) Abuz
29/03/2013

Deliceous!!!!!

(0) (0) Abuz
01/11/2012

Super buna

(0) (0) Abuz
31/10/2012

Excelent

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Lasagna cu ricotta și spanac
Lasagna cu ricotta și spanac
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Lasagna cu dovlecei
Lasagna cu dovlecei
8 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Copane de pui mexicane cu o marinadă delicioasă
Copane de pui mexicane cu o marinadă delicioasă
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Baba ganoush, delicioasa salată libaneză de vinete
Baba ganoush, delicioasa salată libaneză de vinete
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Lasagna - fel de mancare preparat in toata lumea Lasagna - fel de mancare preparat in toata lumea „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează