Carnea se caleste cu 2-3 linguri de ulei impreuna cu morcovul si ardeiul ras. Cand a inceput sa se rumeneasca, dupa aproximativ 7 minute, se pune usturoiul tocat marunt, ciupercile si supa (250ml). Se mai lasa 15 minute sa scada. Dupa ce a scazut se adauga buliomul se mai lasa 2 minute dupa ce da in clocot. Sosul bechamel se face din cubul de unt, lapte, faina, un varf de cutit de rozmarin si un varf de cutit de nucsoara. Se amesteca faina cu putin lapte apoi se subtiaza cu restul de lapte,untul topit si condimentele. Se pune la foc mediu si se amesteca incontinuu sa nu se prinda. Dupa ce a inceput sa clocoteasca, se mai fierbe 5 minute. Se da cascavalul sau mozzarella pe razatoare mare. O tava putin mai inalta se unge cu unt sau ulei.(eu am uns cu margarina). Se pune un strat de foi- sos cu carne- sos alb- branza, strat de foi- sos cu carne- sos alb- branza, strat de foi- sos alb- branza. Se pune restul de supa pana la nivelul ultimei foi puse. Se da la cuptor la foc mediu cam 45 minute. Se verifica daca intra furculita in foaie usor, apoi se scoate si se serveste fierbine.
Pofta buna! Poza nu am pentru ca nu am mai apucat sa fac. :D
Ma bucur ca tia placut