Ingrediente: Pentru sosul bolognese de legume: 50 gr proteine din soia - tip granule 1 tulpină de țelină 1 morcov 1 ceapă 2 căței de usturoi Un strop de ulei...
Ingrediente: Sos Ragu: 700 gr carne tocata (vita si porc) un morcov o ceapa potrivita 2 catei de usturoi 1 lingura pasta de tomate o c anabulion de rosii 1...
Ingrediente: o cutie foi de lasagna carne tocata de porc carne tocata de vita 2 cepe medii 2 morcovi cateva ciuperci (3 maini de ciuperci) 250 ml vin rosu...
Ingrediente: Aluat pentru paste: 200 g faina 2 oua un praf de sare Sos bechamel: 16 g unt 16 g faina 250 ml lapte Compozitie lasagna: 400 g carne tocata vita o...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g carne tocata un pachet foi de lasagna (500g) 600 ml bulion sau sos de rosii 600 ml supa (eu am facut din apa cu 2 cuburi knorr sau maggi) 3...
Ingrediente: Sos ragu: 500 g carne tocata (vita si porc) un morcov o ceapa potrivita un catel de usturoi un morcov pasta de tomate bulion de rosii 1 pahar vin...
Ingrediente: -macaroane -carne tocata de vita (sau de orice alt fel) -o ceapa -un morcov -o felie de telina -o rosie -pasta de tomate -un pahar de vin rosu...
Ingrediente: 500-700 g carne de vita tocata 1 ceapa mare ori 2 mijlocii 1 morcov, o codita de telina, un ardei rosu , date pe razatoarea robotului de bucatarie...
Pregatita acasa pentru o masa in familie sau servita la o cina romantica intr-un restaurant, lasagna este unul dintre felurile de mancare care s-a internationalizat extrem de repede.
Ingrediente: macaroane carne tocata de vita (sau de orice alt fel) o ceapa un morcov o felie de telina o rosie pasta de tomate un pahar de vin rosu cimbru boia...
Ingrediente: Foi lasagna (ce nu necesita fierbere in prealabil) 1 lingura ulei 1 lingura unt 1 ceapa 3 morcovi 2 catei usturoi 1 kg piept pui (sau pulpe...