Dificultate nu e usor, cat se da la cuptor?, sosul bechamel nu a ajuns, a trebuit facut inca unul.
Multumesc,de cind astept reteta asta.vroiam sa incerc dar imi era teama ca no sa-mi iasa.voi incerca
Eu nu fierb pastele(lasagna). Incep cu sos la baza vasului pentru ca foaia de lasagna sa nu ramana tare, apoi alternez cu foaie, sos,.....Foile se fierb intre sosuri foarte bine.Cascavalul il pun deasupra peste sosul bechamel.
Da, e adevarat, doua cepe e prea mult la 500 gr carne. In plus, trebuie specificat ca ragu-ul( sosul cu carne) trebuie fiert la foc slab cel putin 1 ora si jumatate, chiar doua. Completam in acest timp cu supa de legume. Sosul bechamel e gresit, se "prajeste " faina in unt si apoi se adauga laptele cald.Eu pun in bechamel nucsoara si piper alb (cel negru schimba culoarea sosului ). Pun ultimul strat carne tocata si bechamel.
Arata mizerabil in poza... Nici nu m-as atinge de aceasta mancare... Bravo mie! Mai slabesc pentru sezonul estival...
Fetelor istete,atatea gospodine.....atatea retete!....fiecare face cum vrea si cum ii place.Mie imi place varianta asta.
Doua cepe pentru 500g de carne sunt prea mult, doar daca punem 2 cepe mari cat un ou de gaina. Parmezanul nu se pune in sos, se presoara pe sos cand facem straturile, foile de lasagna nu se fierb se oparesc ceea ce e divers, cand se scot se pun intr-un vas cu apa rece. Sosul bechamel: se pune intr-un vas antiaderent untul si faina, cand s-a topit untul se toarna putin cate putin, invartind ca sa nu se faca cocolosi, laptele cald, la sfarsit se pune nucsoara rasa.Nu se unge tava cu unt, se pune un pic de ragu si se unge tava.
Oameni buni. daca stiti, asa bine, de ce nu faceti publicatii!!!
Cand o sa intelegeti ca aici impartasim retete , NU CORECTAM RETETE!!!