Se toaca marunt ceapa, ardeii,, se da pe razatoare morcovii , telina si radacina de patrunjel. Se amesteca toate ingredientele cu carnea tocata. Se adauga rosiile pasate si 2 cani apa calda. Se pun la foc mic cca 1 ora..
Mirodeniile se amesteca cu doua linguri de ulei masline si se obtine o pasta care se adauga peste sosul din carne. In reteta originala Adi foloseste smantana dulce ,eu am folosit sosul Bechamel .
A pus sos Bechamel intr-o tava de yena , apoi am adaugat foile de lasagna , peste am adaugat sosul de carne si deasupra am ras parmezan in cantitate mare .
A continuat in aceeasi idee , sosul Bechamel, sosul din carne, foile de lasagna , parmeza, de vreo 4 ori .
Optional de poate orna cu patrunjel si rosii chery .Se da la cuptor pentru cca 30-40 minute.
Comentarii:
Mi se pare extraordinara aceasta reteta,abia astept sa o fac si eu
Super
Sssssuuuuper...
Cea mai buna lasagna facuta vreodata, vá recomand tuturor!!!!
Superb