Dupa gust o lingura de unt pentru tapetat tava sau vasul pe care il folositi 1 se tapeteaza vasul sau tava cu unt si cu usturoiul(pisat) apoi se pun cartofi(curatati de coaja si taiati dupa preferinta)se da gust cu sare si piper si apoi un rand de cascaval.
Intr-un bol amestecati oul batut cu smantana ,restul de cascaval si laptele (sare si piper dupa gust )apoi compozitia optinuta punem peste cartofi si se pune cateva feliute de sunca(sau slanina)pt o aroma mai placuta acoperim tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 190 de grade cc 20 de minute.
Dupa cele 20 de minute ,se scoate din cuptor ,inlaturati folia si mai puneti la cuptor cc 15 minute pana se rumeneste deasupra .
Comentarii:
Tre bon!
Dar unde este salata de legume? Sau o alegem dupa inspiratie?
Foarte buna!
Super buna si rapida. Usor de facut si nu e prea scumpa!
O s-o incerc
Excelent