Buna ziua poate nu vreau sa printez ,doar sa o downloadez,in caietul cu retete in format electronic si cum?
Răspuns:Salut! habar nu am cum! O poti printa, ca nu e nicio problema de pe blogul meu. dai copy/paste intr-un word, salvezi si print. http://fantasia-gourmet.blogspot.ro/2010/07/lasagna-cu-carne_27.html. ai aici link-ul exact, pentru reteta. bafta si pofta buna!:)
Comentarii (68):
Este grozava!
E wow !
Am pregătit prima oară lasagna după această rețetă şi a ieşit pe gustul întregii familii. Este delicioasă!
Mie mi-a reusit
Delicios!
Foarte bun. Un singur "sfat" as avea legat de sosul Bechamel: la mine a durat mai mult (vreo 40 de minute) si asta pentru ca am amestecat toata faina cu tot laptele rece. Separat am topit untul, iar apoi am adaugat tot amestecul de lapte si faina. Am amestecat continuu, pe foc mic, mai intai mai usor, iar cand a inceput sa se ingroase, am amestecat mai energic. Nu au iesit cocoloase. :)
Cred ca este cea mai originala reteta.exact asa se prepara
Excelenta!
SUPEER
Inainte de toate .nu se pune usturpo ,nu se pune rosii taiate ,carne de porc,cimbru,nucusoara si altele.si de ce spun asta pentru ca ai spus lasagne italiana nu este mai degraba inventie romaneasca ce naiba le incurcati????