Paste cu spanac la cuptor

cu spanac proaspat sunt si mai bune ;)
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire1 oră
- Într-o oală punem apă rece la fiert. Adăugăm 1/2 linguriță sare și punem capac să fiarbă apa mai repede.
Între timp curățăm ceapa și usturoiul și se toacă mărunt.
Topim untul într-o tigaie și călim ceapa cu usturoiul.
Adăugăm spanacul decongelat - spanacul proaspăt ar fi și mai gustos și mai sănătos :).
Gătim la foc mic pentru max. 5 minute.
Condimentăm cu nucșoară, busuioc, sare și piper.
Când apa începe să fiarbă, adăugăm pastele și se fierb al dente, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Când sunt gata se strecoară și se amestecă cu spanacul.
Se pun într-o formă termorezistentă unsă cu unt.
Se toarnă smântâna peste ele, repartizânduse uniform.
Presărăm cașcavalul ras și dăm la cuptor pentru 25-30 minute.
Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
E
EmanuelaD,
25/03/2021
Foarte delicioasa. Multumim frumos pentru reteta! Yummy!
am gătit această rețetă
L
28/09/2013
E o reteta pe care am incercat-o mai demult si e absolut delicioasa!
am gătit această rețetă
