Petitchef

Paste cu peşte şi spanac

O minunată rețetă sănătoasă perfectă pentru mese în familie si cu prieteni pentru diferite ocazii.Poftă bună!

Felul principal
12 porții
8 min
28 min
Ușor

Ingrediente

12

Preparare

  • Tăiem bucățile de file în cubulețe nu prea mici (o să se mărunțească în tigae) punem pastele la fiert si dizolvăm bulionul concentrat în apă până obținem o pastă nici prea groasa si nici prea lichidă , adăugăm în ea condimentele dar nu si sarea.Punem untul uleiul si margarina la încins intr-o tigae neaderentă cu înveliş ceramic altfel peştele o să se lipească.
  • Verificăm pastele din când în când.Punem peştele în tigae si adăugăm sare după gust când este gătit de jumătate.Adăugăm si bulionul după ce vedem că îl putem mărunți cu lingura.Il mărunțim bine bine ca pe carnea tocată fin
  • Luăm pastele după ce sunt fierte si le tinem 4 secunde sub un jet rece de apă , strecurațile cu ajutorul unei site.Adăugăm spanacul în tigae si îl lasam sa fiarbă în bulionul cu peşte 7 minute , nu vă faceți griji peştele nu se va arde dacă adăugați mult bulion.După ce sosul nostru este gata adăugațil peste paste.
    Dacă este post şi dezlegare la peşte nu mai adăugați untul.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
2 porții
19 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu flori de dovleac, ricotta și fistic
Paste cu flori de dovleac, ricotta și fistic
2 porții
22 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cu ardei și brânză proaspătă
Paste cu ardei și brânză proaspătă
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
2 porții
22 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează