Paste cu peşte şi spanac
votează acum

O minunată rețetă sănătoasă perfectă pentru mese în familie si cu prieteni pentru diferite ocazii.Poftă bună!
Ingrediente
12
Rețete inrudite
-
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
-
Paste cremoase cu dovlecei și iaurt grecesc
-
Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
-
Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
Preparare
Preparare8 min
Gătire28 min
- Tăiem bucățile de file în cubulețe nu prea mici (o să se mărunțească în tigae) punem pastele la fiert si dizolvăm bulionul concentrat în apă până obținem o pastă nici prea groasa si nici prea lichidă , adăugăm în ea condimentele dar nu si sarea.Punem untul uleiul si margarina la încins intr-o tigae neaderentă cu înveliş ceramic altfel peştele o să se lipească.
- Verificăm pastele din când în când.Punem peştele în tigae si adăugăm sare după gust când este gătit de jumătate.Adăugăm si bulionul după ce vedem că îl putem mărunți cu lingura.Il mărunțim bine bine ca pe carnea tocată fin
- Luăm pastele după ce sunt fierte si le tinem 4 secunde sub un jet rece de apă , strecurațile cu ajutorul unei site.Adăugăm spanacul în tigae si îl lasam sa fiarbă în bulionul cu peşte 7 minute , nu vă faceți griji peştele nu se va arde dacă adăugați mult bulion.După ce sosul nostru este gata adăugațil peste paste.
Dacă este post şi dezlegare la peşte nu mai adăugați untul.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!