Contul meu
Cartea mea de rețete
Cartea mea de rețete
Contul meu
Rețete
Rețete video
Adaugă reţeta
Primirea meniului zilnic
Adaugă blog-ul tău
Contactati-ne
Aperitiv
Antreuri
Felul principal
Desert
Gustări
Băutură
Acompaniamente
Altele
Rețetele frigiderului
Căutare avansată
Home
Rețete
Felul principal
Retete cu paste
Retete cu paste si ceapa
Paste cu peste afumat
Paste cu peste afumat
Felul principal
4
porții
15 min
20 min
Foarte ușor
(5/5 - 3 voturi)
4
Adaugă la favorite
Trimite unui prieten
Adresează o intrebare autorului
Printează pagina
Ingrediente
4
400 g paste
150 g
macrou
afumat
200 g crema de branza
30 g unt
4 linguri
smantana
o
ceapa
o legatura
patrunjel
sare,piper
Preparare
Se pregatesc pastele,conform indicatiilor de pe ambalaj ;Ceapa tocata se caleste in unt pana devine transparenta,se adauga pestele tocat ,crema de branza ,se amesteca bine ,se adauga smantana,se condimenteaza si se adauga patrunjelul.
Raportează o greșeală în text rețetei
Rețete inrudite
You
Tube
Paste cu pui si gorgonzola
Marriette
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Punctează această reţetă:
am gătit această rețetă
Cod de securitate:
=
Trimite
Rețete inrudite
Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
2
porții
19 min
Foarte ușor
5 / 5
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3
porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Paste cremoase cu ceapă: un prim fel de mâncare gustos și ieftin!
2
porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Paste alla boscaiola, fel principal ideal pentru mesele de toamnă și iarnă
2
porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Paste cu chorizo
3
porții
40 min
Foarte ușor
Paste cu sos si ton
3
porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Articole conexe
Peștele, un aliment esențial pentru sănătate
Supa-enciclopedia culinara!
Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!
Ultimele articole
Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor.
Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer?
Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!
Rețete
Paste
Ceapa
Patrunjel
Crema-de-branza
Macrou
Retete cu paste si ceapa
Smantana
Articole
Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor.
Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer?
Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!
Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.
De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.
Planificator de meniu
Meniul zilei
Antreuri
Budinca de gris
Felul principal
Omleta pufoasa la cuptor
Desert
Prajitura cu nuca de cocos
Arhiva meniurilor
Printează
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Abonați-vă
Întrebări - Răspunsuri
Clatite cu cartof si cascaval
Răspunde la această întrebare
Ce d..este Carpacio?
2 răspuns(uri)
De ce nu verificati inainte de a posta ceva?
Răspunde la această întrebare
Vezi toate întrebările
Postați întrebarea dvs.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Plăcintă cu branza
Plăcintă cu mere
Plăcintă cu dovleac
Votează