Paste cu somon afumat si masline negre
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Intr-o oala punem apa la fiert impreuna cu o lingura de sare. Intre timp, intr-un castronel incapator, punem somonul taiat bucatele micute, radem parmezanul , uleiul de masline si sucul de lamiie printr-o sita sa nu aiba bucatele de lamiie.
- Saram foarte putin, piperam si amestecam bine ingredientele. Cind apa incepe sa fiarba, adaugam pasta si o lasam sa fiarba conform instructiunilor de pe cutie "al dente".
- Scurgem pastele de apa, le rasturnam peste compozitia cu somon, adaugam maslinele taiata rondele si patrunjelul curatat, spalat si taiat marunt .
- Amestecam bine ingredientele pina vedeti ca pasta s-a condimentat uniform.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Mă uit la paste și din experiența pot spune că sânt un dezastru (gustul nu-l discut) sosul este taiat
anonymous
Atentie la exprimare.............ptr.2 persoane si jumatate...ori 3 persoane ori doua.dupa cum e aranjata farfuria e ptr.1 persoana portia.
Punctează această reţetă