Paste cu somon afumat si masline negre

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Intr-o oala punem apa la fiert impreuna cu o lingura de sare. Intre timp, intr-un castronel incapator, punem somonul taiat bucatele micute, radem parmezanul , uleiul de masline si sucul de lamiie printr-o sita sa nu aiba bucatele de lamiie.
  • Saram foarte putin, piperam si amestecam bine ingredientele. Cind apa incepe sa fiarba, adaugam pasta si o lasam sa fiarba conform instructiunilor de pe cutie "al dente".
  • Scurgem pastele de apa, le rasturnam peste compozitia cu somon, adaugam maslinele taiata rondele si patrunjelul curatat, spalat si taiat marunt .
  • Amestecam bine ingredientele pina vedeti ca pasta s-a condimentat uniform.

Punctează această reţetă

DDanelutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Mă uit la paste și din experiența pot spune că sânt un dezastru (gustul nu-l discut) sosul este taiat

abuz

anonymous

Atentie la exprimare.............ptr.2 persoane si jumatate...ori 3 persoane ori doua.dupa cum e aranjata farfuria e ptr.1 persoana portia.

abuz