Intr-o oala punem apa la fiert impreuna cu o lingura de sare. Intre timp, intr-un castronel incapator, punem somonul taiat bucatele micute, radem parmezanul , uleiul de masline si sucul de lamiie printr-o sita sa nu aiba bucatele de lamiie.
Saram foarte putin, piperam si amestecam bine ingredientele. Cind apa incepe sa fiarba, adaugam pasta si o lasam sa fiarba conform instructiunilor de pe cutie "al dente".
Scurgem pastele de apa, le rasturnam peste compozitia cu somon, adaugam maslinele taiata rondele si patrunjelul curatat, spalat si taiat marunt .
Amestecam bine ingredientele pina vedeti ca pasta s-a condimentat uniform.
Comentarii:
Mă uit la paste și din experiența pot spune că sânt un dezastru (gustul nu-l discut) sosul este taiat
Atentie la exprimare.............ptr.2 persoane si jumatate...ori 3 persoane ori doua.dupa cum e aranjata farfuria e ptr.1 persoana portia.