Paste cu somon afumat si sos de smantana

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min

Somonul se poate inlocui, dupa bunul plac, cu piept de pui/curcan la gratar, feliat, sau sunca.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Punem pastele la fiert in multa apa, cu putina sare. Am folosit Panzani, sunt f bune, nu se lipesc de loc.
  • Ceapa o taiem marunt si o calim intr-o lingura de ulei, apoi adaugam caperele, coaja de lamaie, mararul si smantana si fierbem sosul pana ce se ingroasa.
  • Somonul il taiem fasii subtiri.
  • Se toarna sos peste pastele strecurate, apoi se adauga fasiile de somon.

Observații

http://silvia-unaalta.ro/2011/01/22/paste-cu-somon-afumat-si-sos-de/

SilviaUSilviaU

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

17/08/2014

Fetucini.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
10/11/2019

Super buna reteta ,multumesc!

(0) (0) abuz
21/10/2017

Sunt placut impresionat de simplitate, ador pastele cu somon.

(0) (0) abuz
24/09/2016

Un gust nou

(0) (0) abuz
22/09/2016

Delicioasa

(0) (0) abuz