Se pun pastele la fiert în apa cu sare și se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet.
Se pune uleiul la încins, împreună cu usturoiul zdrobit, se lasă câteva minute la foc mic amestecând, fără să se prăjească.
Se adaugă somonul tăiat fâșii, nu prea mici.
Se amestecă un minut și se adaugă rosiile cherry tăiate în sferturi.
Se amestecă câteva minute, se dă focul mare și se adaugă vinul. Se lasă să scadă sosul și se adaugă pastele fierte, rucola, piper, oregano, și cateva linguri din apa în care au fiert pastele. Eu nu am mai pus sare, era destul de sărat somonul.
Se lasă puțin la foc mediu amestecând în continuare pentru a se combina aromele... ...Si se servesc fierbinți, cu parmezan deasupra și un vin alb sec.
Comentarii (24):
Imi place foarte mult felul de a explica, felicitări si mulțumim mult
Foarte foarte bun bun bunnnnnnnn
Delicios si sanatos.
Multumesc.
Arata ca un cos de gunoi !!!!
In primul rand trebui mai mult sos!!!
Are un gust SUPER am mancat in italia!!!multumesc ptr.reteta!
OK
F.buna gustoasa
Excelente si destul de usor de facut, bravo!
Deliciosa
F.bun hranitor si sanatos