Paste cu somon afumat si rucola
Un preparat delicios si rapid pentru iubitorii de paste.
Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire12 min
- Se pun pastele la fiert în apa cu sare și se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet.
- Se pune uleiul la încins, împreună cu usturoiul zdrobit, se lasă câteva minute la foc mic amestecând, fără să se prăjească.
- Se adaugă somonul tăiat fâșii, nu prea mici.
- Se amestecă un minut și se adaugă rosiile cherry tăiate în sferturi.
- Se amestecă câteva minute, se dă focul mare și se adaugă vinul. Se lasă să scadă sosul și se adaugă pastele fierte, rucola, piper, oregano, și cateva linguri din apa în care au fiert pastele. Eu nu am mai pus sare, era destul de sărat somonul.
- Se lasă puțin la foc mediu amestecând în continuare pentru a se combina aromele...
...Si se servesc fierbinți, cu parmezan deasupra și un vin alb sec.
Să aveți poftă mare!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Levy
Imi place foarte mult felul de a explica, felicitări si mulțumim mult
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte foarte bun bun bunnnnnnnn
am gătit această rețetă
anonymous
Delicios si sanatos.
Multumesc.
am gătit această rețetă
anonymous
Arata ca un cos de gunoi !!!!
In primul rand trebui mai mult sos!!!

toamna_c2013
Are un gust SUPER am mancat in italia!!!multumesc ptr.reteta!
anonymous
OK
anonymous
F.buna gustoasa
anonymous
Excelente si destul de usor de facut, bravo!
E
elena.bica
Deliciosa
anonymous
F.bun hranitor si sanatos
Punctează această reţetă