Paste penne cu somon
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se fierb intai pastele penne aldente, dupa instructiunile de pe pachet. Intr-o tigaie pe foc, se pune sucul de rosii cu pulpa si ardeiul rosu taiat cubulete.
- Se lasa la foc mic sa se evapore o parte din lichid, dupa care se adauga smantana. Se condimenteaza cu sare si piper.
- Peste sosul rezultat se adauga marar tocat marunt si apoi somon taiat. A avut somon fiert deja si l-a rupt cu mana in bucati potrivite. se lasa 1-2 minute.
- Dupa ce s-au fiert pastele se scurg de apa si se se rastoarna peste sosul de rosii si somon si se amesteca.
- La final, se pun pastele cu sos si somon pe farfurie, apoi se decoreaza cu o crenguta mica de marar.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
ciupss
Placut la nebunie
am gătit această rețetă
anonymous
De ce spui "paste penne" si nu simplu, penne? Ca doar nu zici "paste spaghete", nici "paste taietei", nici "paste macaroane". Mai invata sa te exprimi corect!
Punctează această reţetă