Paste penne cu kaizer

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se pun la fiert pastele penne pentru 7-8 minute. Intre timp se incinde uleiul de porumb, se adauga kaizerul taiat julien, ardeiul rosu si galben taiat in feliute subtiri si se amesteca.
  • Se prajeste cateva minute, pana ce kaizerul devine putin crocant. se retrage dupa foc si se adauga smantana si verdeata tocata. Se sareaza si pipereaza dupa gust, daca nu e suficient de sarata de la kaizer.
  • Dupa ce s-au fiert, pastele se scurg de apa, se limpezesc foarte putin cu apa rece ca sa nu se raceasca de tot si se adauga peste amestecul de kaizer, presarand si putin parmezan. Se servesc calde.
Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Nicolae
Nicolae, 28/09/2010

F.buneeeee bravo...

(0) (0) abuz