Taiem pancetta cuburele si o punem intr-o tigaie unde am topit untul, la foc mic, pina se coloreaza frumos, daca vreti puteti sa o lasati sa devina un pic crocanta.
Intr-un castronel punem philadelphia impreuna cu oul, laptele si parmezanul, un picut de sare si piper si le zbatem bine pina se omogenizeaza compozitia.
Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet, iar cind acestea sint "al dente", scurgem apa, le rasturnam peste pancetta in tigaia de prajit, turnam compozitia de philadelphia peste ele, amestecam bine pina si servim calde, cu un pic de piper si parmezan ras.
Rapid si gustos si nu sint atit de consistente ca spaghettile alla carbonara.
Comentarii:
EXCELENTE !
Probabil ca e buna, dar nu e carbonara. N-are nici o legatura.
Se poate folosi si spaghete fara gluten (free gluten), sunt foarte bune !
Nici o legatura cu spaghetti carbonara din Italia !