Paste carbonara

Paste Carbonara
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Se pune apa la fiert cu putina sare si ulei.Cand apa clocoteste,se pun spaghetele .
  • Concomitent intr- o tigaie se pun bucatele din kaizerul (sunca)taiat.Se prajeste kaizerul in tigaie cu 4-5 linguri ulei de floarea soarelui,Cand sunt rumene bucatelele de kaizer se scot pe un servet absorbant ,ca sa se scurga grasimea.
  • Se bat galbenusurile cu albusul, sarea, piperul si jumatate din cantitatea de branza . Pastele se scurg bine, se lasa in oala dar nu pe foc, se adauga kaizerul prajit , ouale batute si restul de cascaval. Se amesteca bine fara a mai fi puse la foc.
  • Daca pastele sunt fierbinti la fel ca si compozitia din tigaie, ouale se coc atat cat trebuie. Pasta, inca calda, se pune in cratita si se amesteca cu restul de unt in asa fel incat spaghetele sa fie "acoperite". Se adauga ouale si kaizerul si se mai amesteca putin.

Punctează această reţetă

LLiliand50

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

ursache

Rețetă făinuță. In original se pune guanciale (gușă) in loc de kaizer sau șuncă presată dar se poate adapta cu ce se găsește pe piața românească. Un bucătar italian spunea ca se pot folosi cubulețe de dovlecel sau eventual ciupercuțe pentru vegetarieni.

am gătit această rețetă
abuz

Nelut

Care unt ?

abuz

anonymous

Mi-a placut aceasta reteta pentru ca am mancat la greci asa ceva,doar ca erau cu ciuperci. Mama mea a incercat sa le faca si mi-au placut!

abuz

anonymous

Foarte buna reteta :)

abuz

anonymous

Arata delicios..

abuz

anonymous

Excelent

abuz