Paste umplute cu ton

Paste umplute cu ton
Felul principal
4 porții
Ușor
1 h 15 m

Ingrediente

4

Ingrediente:

Preparare

Preparare1 oră
Gătire15 min
  • 1. Fierbe?i pastele cochilie 10 minute, în ap? cu sare ?i 1 lingur? ulei de m?sline.Când sunt gata scurge?i-le ?i trece?i-le printr-un jet de ap? rece. Se pun deoparte.
    Cur??a?i ?i t?ia?i solzi?ori ceapa ?i usturoiul.
    Încinge?i 3-4 linguri ulei de m?sline într-o tigaie, ad?uga?i ceapa ?i usturoiul ?i c?li?i-le timp de 5 minute.
    Apoi ad?uga?i tonul scurs bine, amesteca?i ?i ad?uga?i ro?iile.
    Se las? timp de 10 minute la foc potrivit, apoi mic?ora?i flac?ra, s?ra?i, pipera?i, ad?uga?i 1/2 pahar de ap? ?i l?sa?i preparatul s? fiarb? înc? 5 -10 minute.
    Preînc?lzi?i cuptorul.
    Umple?i pastele, a?eza?i-le într-o tav? uns? cu unt, acoperi?i-le cu sosul r?mas ?i pune?i tava la cuptor,
    aproximativ 15 minute.
SistersKitchenSistersKitchen

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Veiri..................

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nu mi se vad in Firefox diacriticele de la reteta pe care o cautasem. (Paste umplute cu ton) E obositor sa citesti semnul intrebarii in locul fiecarei diacritice.

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Bravo o sa incerc si eu

abuz

anonymous

Cine posteaza aceste retete, ar fi bine sa verifice modul in care ele se prezinta pe site. din cauza diacriticelor, reteta este de necitit!
Am mai facut o data aceasta observatie....

abuz

anonymous

N-am prea inteles textul dar cred ca sunt gustoase. Cred ca le voi incerca. Multumesc!

abuz