1. Fierbe?i pastele cochilie 10 minute, în ap? cu sare ?i 1 lingur? ulei de m?sline.Când sunt gata scurge?i-le ?i trece?i-le printr-un jet de ap? rece. Se pun deoparte. Cur??a?i ?i t?ia?i solzi?ori ceapa ?i usturoiul. Încinge?i 3-4 linguri ulei de m?sline într-o tigaie, ad?uga?i ceapa ?i usturoiul ?i c?li?i-le timp de 5 minute. Apoi ad?uga?i tonul scurs bine, amesteca?i ?i ad?uga?i ro?iile. Se las? timp de 10 minute la foc potrivit, apoi mic?ora?i flac?ra, s?ra?i, pipera?i, ad?uga?i 1/2 pahar de ap? ?i l?sa?i preparatul s? fiarb? înc? 5 -10 minute. Preînc?lzi?i cuptorul. Umple?i pastele, a?eza?i-le într-o tav? uns? cu unt, acoperi?i-le cu sosul r?mas ?i pune?i tava la cuptor, aproximativ 15 minute.
Nu mi se vad in Firefox diacriticele de la reteta pe care o cautasem. (Paste umplute cu ton) E obositor sa citesti semnul intrebarii in locul fiecarei diacritice.
Cine posteaza aceste retete, ar fi bine sa verifice modul in care ele se prezinta pe site. din cauza diacriticelor, reteta este de necitit! Am mai facut o data aceasta observatie....
Comentarii:
Veiri..................
Nu mi se vad in Firefox diacriticele de la reteta pe care o cautasem. (Paste umplute cu ton) E obositor sa citesti semnul intrebarii in locul fiecarei diacritice.
Excelent
Bravo o sa incerc si eu
Cine posteaza aceste retete, ar fi bine sa verifice modul in care ele se prezinta pe site. din cauza diacriticelor, reteta este de necitit!
Am mai facut o data aceasta observatie....
N-am prea inteles textul dar cred ca sunt gustoase. Cred ca le voi incerca. Multumesc!