Pizza... italiana
votează acum
Ingrediente
6
Pentru blat:
Pentru topping:
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Ca sa faci aluatul, amesteca drojdia si zaharul in apa calduta cam 10 minute. Cerne faina cu sarea si amestec-o cu drojdia si uleiul. Framanata pana ce rezulta o coca elastica si care nu se mai lipeste de maini.
- Pune intr-un castron, acopera cu un prosop de bucatarie si lasa 1 ora sa creasca intr-un loc ferit de curent.. Dupa acest timp scoate coca din castron si framant-o din nou, ca sa scoti tot aerul din ea. Intinde pizza in forma dorita si nu foarte groasa (cam 1 cm).
- Pune-o in tava de la aragaz, pe care ai imprastiat putin malai sau gris. Peste aluat intinde pasta de tomate si presara oregano.
- Presara uniform cuburile de mozzarella si deasupra pune sunculita. Presara putin ulei de masline. Pune in cuptorul foarte bine incalzit pentru 10- 15 minute.
Cooking with my soul
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă