Pizza... italiana

votează acum
Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Pentru blat:

Pentru topping:

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Ca sa faci aluatul, amesteca drojdia si zaharul in apa calduta cam 10 minute. Cerne faina cu sarea si amestec-o cu drojdia si uleiul. Framanata pana ce rezulta o coca elastica si care nu se mai lipeste de maini.
  • Pune intr-un castron, acopera cu un prosop de bucatarie si lasa 1 ora sa creasca intr-un loc ferit de curent.. Dupa acest timp scoate coca din castron si framant-o din nou, ca sa scoti tot aerul din ea. Intinde pizza in forma dorita si nu foarte groasa (cam 1 cm).
  • Pune-o in tava de la aragaz, pe care ai imprastiat putin malai sau gris. Peste aluat intinde pasta de tomate si presara oregano.
  • Presara uniform cuburile de mozzarella si deasupra pune sunculita. Presara putin ulei de masline. Pune in cuptorul foarte bine incalzit pentru 10- 15 minute.

Punctează această reţetă

C Cooking with my soul

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: