Petitchef

SALEURI

Altele
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se pune faina si praful de copt in vas,untul moale taiat bucati se pune deasupra si se amesteca.
  • Se adauga branza rasa si se framanta pana are consistenta unui aluat,se acopera cu folie si se da la rece cateva ore.
  • Se intinde foaie pe masa putin infainata,se taie,se pun in tava pe hartie de copt,se ung cu galbenus si se pun seminte de chimen sau susan dupa preferinta.Se coc la foc mediu.


Poze

SALEURI
SALEURI - poza 2

Întrebări:




Comentarii (14):

24/05/2016

Sunt foarte grase, parca mananci unt foarte sarat cu faina! Nu imi plac deloc

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/02/2015

Ai dreptate! sint exceptionale! multumesc :)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/01/2014

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/05/2014

Da, este o reteta foarte buna si ieftina, o folosesc des!

(0) (0) Abuz
15/02/2014

Foarte buna!!!

(0) (0) Abuz
13/02/2014

Buna

(0) (0) Abuz
27/01/2014

Bun

(0) (0) Abuz
03/01/2014

Simple si bune

(0) (0) Abuz
27/12/2013

Super...

(0) (0) Abuz
24/12/2013

Super

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează