Se taie ceapa si rosiile feli, zarzavaturile si carnea se taie cubulete.Intr-o cratita se pune un pic de ulei, apoi se pun zarzavaturile si carnea si se calesc un pic, se aduga sarea, apa si se lasa sa fiarba la foc incet.
Cand este gata se adauga frunzele de leustean, se ia de pe foc si se aduga un galbenus de ou amestecat cu 2 linguri de smantana.Se acreste cu zeama de lamaie sau bors.
Cred ca iese buna cu legumele si carnea usor calite in ulei, mielul fiind foarte crud si fierbe repede; mie imi place sa folosesc si ceapa verde la ciorba de miel.
Comentarii (40):
Foarte buna !
Excelenta! E mancarea preferata in prima zi de Paste !
Excelenta
Buuuuuuna
Buuuuun
Foarte buna!
Excelent............mmmmmmmmm
Excelent
Foatre bună , cui nui place să nu mănânce !
Cred ca iese buna cu legumele si carnea usor calite in ulei, mielul fiind foarte crud si fierbe repede; mie imi place sa folosesc si ceapa verde la ciorba de miel.