Petitchef

CIORBA DE MIEL

Aperitiv
2 porții
30 min
20 ore
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se taie ceapa si rosiile feli, zarzavaturile si carnea se taie cubulete.Intr-o cratita se pune un pic de ulei, apoi se pun zarzavaturile si carnea si se calesc un pic, se aduga sarea, apa si se lasa sa fiarba la foc incet.
  • Cand este gata se adauga frunzele de leustean, se ia de pe foc si se aduga un galbenus de ou amestecat cu 2 linguri de smantana.Se acreste cu zeama de lamaie sau bors.


Poze

CIORBA DE MIEL
CIORBA DE MIEL - poza 2

Întrebări:




Comentarii (40):

lucia_i2014
lucia_i2014, 13/04/2015

Foarte buna !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
givarom, 12/04/2015

Excelenta! E mancarea preferata in prima zi de Paste !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/01/2014

Excelenta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/09/2013

Buuuuuuna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/09/2013

Buuuuun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/07/2013

Foarte buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/06/2013

Excelent............mmmmmmmmm

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/06/2013

Excelent

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
nelu_ududec, 14/05/2018

Foatre bună , cui nui place să nu mănânce !

(0) (0) Abuz
24/04/2015

Cred ca iese buna cu legumele si carnea usor calite in ulei, mielul fiind foarte crud si fierbe repede; mie imi place sa folosesc si ceapa verde la ciorba de miel.

(1) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto cu creveți și lămâie
Risotto cu creveți și lămâie
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează