Ciorba de miel
Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 ore
- Se taie ceapa si rosiile feli, zarzavaturile si carnea se taie cubulete.Intr-o cratita se pune un pic de ulei, apoi se pun zarzavaturile si carnea si se calesc un pic, se aduga sarea, apa si se lasa sa fiarba la foc incet.
- Cand este gata se adauga frunzele de leustean, se ia de pe foc si se aduga un galbenus de ou amestecat cu 2 linguri de smantana.Se acreste cu zeama de lamaie sau bors.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

lucia_i2014
Foarte buna !
am gătit această rețetă
G
givarom
Excelenta! E mancarea preferata in prima zi de Paste !
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta
am gătit această rețetă
anonymous
Buuuuuuna
am gătit această rețetă
anonymous
Buuuuun
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna!
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent............mmmmmmmmm
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent
am gătit această rețetă
N
nelu_ududec
Foatre bună , cui nui place să nu mănânce !
anonymous
Cred ca iese buna cu legumele si carnea usor calite in ulei, mielul fiind foarte crud si fierbe repede; mie imi place sa folosesc si ceapa verde la ciorba de miel.
Punctează această reţetă