Ciorba de miel

Aperitiv
Foarte ușor
20 h 30 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 ore
  • Se taie ceapa si rosiile feli, zarzavaturile si carnea se taie cubulete.Intr-o cratita se pune un pic de ulei, apoi se pun zarzavaturile si carnea si se calesc un pic, se aduga sarea, apa si se lasa sa fiarba la foc incet.
  • Cand este gata se adauga frunzele de leustean, se ia de pe foc si se aduga un galbenus de ou amestecat cu 2 linguri de smantana.Se acreste cu zeama de lamaie sau bors.

Punctează această reţetă

DDiviana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4
lucia_i2014

lucia_i2014

Foarte buna !

am gătit această rețetă
abuz

givarom

Excelenta! E mancarea preferata in prima zi de Paste !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buuuuuuna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buuuuun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent............mmmmmmmmm

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent

am gătit această rețetă
abuz

nelu_ududec

Foatre bună , cui nui place să nu mănânce !

abuz

anonymous

Cred ca iese buna cu legumele si carnea usor calite in ulei, mielul fiind foarte crud si fierbe repede; mie imi place sa folosesc si ceapa verde la ciorba de miel.

abuz
  • pagina 1 / 4