Ciorba de miel cu macris

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Aveti nevoie de niste carnita de miel pe care o tineti 15 minute in apa rece.
    Intr-o oala se rade sau se taie cuburi vreo 2-3 morcovi si patrunjelul , iar o ceapa o radeti.
  • Se calesc in putin ulei si apoi se adauga carnea si apa in care a stat si se adauga sare.Spuma care se face se ia cu spumiera.
  • Se adauga o crenguta de tarhon sau tarhon uscat. Cind sunt aproape fierte toate , se adauga300g frunze de macris si se fierbe in continuare .
  • Ciorba se drege cu galbenus de ou si smintina si se mai acreste daca este cazul.
    La sfarsit se adauga leustean verde tocat.
Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super tare

abuz

anonymous

O reteta potrivit

abuz