Ciorba de miel

Nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste
Ingrediente
Preparare
- Carnea de miel, se spala si se pregatesc bucatile de carne cat pentru o portie.
Se pun la fiert intr-o oala cu apa rece.
Cand da in fiert, va face spuma si aceasta se va lua.
Intre timp se pregateste ceapa verde. Se spala si se va toca marunt atat parta alba cat si cea verde.
Se adauga si ea in oala, si se va lasa la fiert pana cand este gata carnea.
Fiind miel (atat de fraged), se va fierbe in maxim 30 minute.
Borsul il fierbem separat si dupa aceea il adaugam peste carne.
In caz ca nu este destul de acru, putem folosi si o jumatate de lamaie stoarsa.
Intr-un castronel batem oul si adaugam cate putina zeama din oala, amestecand sa nu se coaguleze (fiind apa fierbinte).
La sfarsit adaugam leusteanul tocat marunt si potrivim de sare.
Bon Appetit!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Bunicica
anonymous
Va multumesc de reteta
anonymous
Deliciosa
anonymous
Se savureaza gustul carnii de miel si al leusteanului,nu al unei ciorbe de ,,adunare generala".Cate bordeie ,atatea obiceiuri.Cu loboda,stevie,morcovi si mai stiu eu ce legume,fiecare face cum a invatat si cum e traditia in arealul in care traieste.Nu aruncati cu piatra inainte de a gusta acest minunat BORS DE MIEL(mie imi place dres cu smantana si ou)si apoi sa va apucati de comentat.Reteta este simpla si exceptional de buna(greu de crezut ca romanii au retete simple si f gustoase?!?).
anonymous
Gustos si simplu de facut
vasile barbascu
SUPA DE NIMIC CU CARNE ,
anonymous
Folosesc macris pentru acrit, pun si zarzavaturi si nu trebuie neaparat ou
anonymous
Excelent!!!
anonymous
Minunata
anonymous
Nuuuuuuuu ba astia cine dr..............u le publica retetele dati spaga altfel nu imi explic cum poti publica asa ceva
Punctează această reţetă