Petitchef

Ciorba de miel

Nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste

Antreuri
4 porții
10 min
50 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea de miel, se spala si se pregatesc bucatile de carne cat pentru o portie.
    Se pun la fiert intr-o oala cu apa rece.
    Cand da in fiert, va face spuma si aceasta se va lua.
    Intre timp se pregateste ceapa verde. Se spala si se va toca marunt atat parta alba cat si cea verde.
    Se adauga si ea in oala, si se va lasa la fiert pana cand este gata carnea.
    Fiind miel (atat de fraged), se va fierbe in maxim 30 minute.
    Borsul il fierbem separat si dupa aceea il adaugam peste carne.
    In caz ca nu este destul de acru, putem folosi si o jumatate de lamaie stoarsa.
    Intr-un castronel batem oul si adaugam cate putina zeama din oala, amestecand sa nu se coaguleze (fiind apa fierbinte).
    La sfarsit adaugam leusteanul tocat marunt si potrivim de sare.

    Bon Appetit!


Întrebări:




Comentarii (45):

15/09/2013

Bunicica

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/04/2015

Va multumesc de reteta

(0) (0) Abuz
21/04/2014

Deliciosa

(0) (0) Abuz
21/04/2014

Se savureaza gustul carnii de miel si al leusteanului,nu al unei ciorbe de ,,adunare generala".Cate bordeie ,atatea obiceiuri.Cu loboda,stevie,morcovi si mai stiu eu ce legume,fiecare face cum a invatat si cum e traditia in arealul in care traieste.Nu aruncati cu piatra inainte de a gusta acest minunat BORS DE MIEL(mie imi place dres cu smantana si ou)si apoi sa va apucati de comentat.Reteta este simpla si exceptional de buna(greu de crezut ca romanii au retete simple si f gustoase?!?).

(0) (0) Abuz
20/04/2014

Gustos si simplu de facut

(0) (0) Abuz
vasile barbascu, 20/04/2014

SUPA DE NIMIC CU CARNE ,

(0) (0) Abuz
20/04/2014

Folosesc macris pentru acrit, pun si zarzavaturi si nu trebuie neaparat ou

(1) (0) Abuz
20/04/2014

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
20/04/2014

Minunata

(0) (0) Abuz
20/04/2014

Nuuuuuuuu ba astia cine dr..............u le publica retetele dati spaga altfel nu imi explic cum poti publica asa ceva

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 5

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
20 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Spanakopita, plăcinta grecească cu spanac și feta
Spanakopita, plăcinta grecească cu spanac și feta
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează